Копа Америка 2015

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот на Копа Америка 2015?

• Вкупно гласачи
    146
  • Гласањето е завршено на .
Доаѓа на ред Игуаин и викам на мајка ми ,, Пази се да не те спука во глава,,. И овој кога ја опали во Мачу Пикчу ја однесе.

Него гледам утакмицава ви се свиѓала. Мене па ми беше очобол. По една шанса на двете страни по полувреме. Продужението не можев ни да го гледам.
Аргентина без Мариа е како Баерн без Робен. Ќе ги тепат босите репрецентации, а кога ќе дојде на ред на некоја посилна нигде ги нема на теренот.

Изгледа Аргентинциве уопште не вежбале пенали, за разлика пак од Чилеанците кои одлично ги изведоа сите 4 (првиот беше уметност).
Жално што оваа генерација на Аргентина сеуште нема освоено трофеј, ама за се е крива фудбалската федерација на Аргентина и тренерите без авторитет што ја водат репрезентацијата.

Можам многу сличности да најдам на оваа Аргентина со Англија кога играа Бекам, Џерард, Лампард, Овен... Големи имиња, мизерни селектори и никаква игра и резултати.

Добро, Аргентина барем стигнува до финале некако.

Браво 4 титули оваа сезона. Златна топка. :vozbud::pos:[DOUBLEPOST=1436073319][/DOUBLEPOST]
.
Браво нема 4 титули, не урлај за џабе. :cool:

@Џони Вајсмилер Биелса беше селектор 2002ра година мислам, лани Сабеља им беше, најдобар според мене. А пред тоа Марадона и оној Батиста кеџерон.

Иначе газам со анализиве, лани на Светското Аргентина ја однесов до финале, сега исто Аргентина до финале и Чиле до титула. :D

AJMftUy.gif

0DtIjb4.gif

mhiCx2v.gif

zjTfd4T.gif

Крос пичето ја утна на втората анимација, све да му ебем. Среќа што овој е дрво, иначе...

Првото финале кое ме натерало да задремам, и да се разбудам после пеналите. И да ми треба саат време да сфатам кај сум, што сум, и која година е.

Да ти се мочам во
- јужноамериканскиот фудбал
- Аргентина
- Чиле
- Рускиот стрим
- 15 инчи лап топ
- Hot summer night
- се останато поврзано со Копа Америка

Првото финале кое ме натерало да задремам, и да се разбудам после пеналите. И да ми треба саат време да сфатам кај сум, што сум, и која година е.

Да ти се мочам во
- јужноамериканскиот фудбал
- Аргентина
- Чиле
- Рускиот стрим
- 15 инчи лап топ
- Hot summer night
- се останато поврзано со Копа Америка
абе не беше топло вчера :D

Можам многу сличности да најдам на оваа Аргентина со Англија кога играа Бекам, Џерард, Лампард, Овен... Големи имиња, мизерни селектори и никаква игра и резултати.

Добро, Аргентина барем стигнува до финале некако.
Сепак разлика во класи се таа англија и оваа аргентина. Ама да истата приказна е.

Инаку Бјелса јас го спомнав како најсалам селектор од Аргентинците шо ги имам видено, а не дека е којзнај колку добар. Со Билбао можи му беше врвот во кариерата. Инаку комплет заборајв дека Сампаоли е Аргентинец :) ако не му го раскинат држављанството по она вчера :)

Чоло тренер и го освојуваат мундијалот во Русија.

Чоло тренер и го освојуваат мундијалот во Русија.
Уште да го убедат. Мислам дека нема да напрај глупост на млади години да води репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom