Конфликтот во Сирија

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Или у превод - Дајте бе не не бомбардирајте веќе! Можеме да ви бидеме корисни! (кон САД).
кога беа обични бунтовници против Башар ал Асад им беа од корист на САД, ама кога станаа исил и почнаа да продаваат либиска и ирачката нафта веднаш станаа непријател број еден и добија бомби

кога беа обични бунтовници против Башар ал Асад им беа од корист на САД, ама кога станаа исил и почнаа да продаваат либиска и ирачката нафта веднаш станаа непријател број еден и добија бомби
види сеа.... недемократски е они нафта да даваат... логика малку.... човекови права кршат со тоа што им расте влијанието

А од кај знаете дека се од исис

па ваљда на live leak дека пишуваше кој од кој каде е.[DOUBLEPOST=1410017140][/DOUBLEPOST]
Не се нормални овие што ги заробиле: понекоја лесна клоца, и демек шамари.
Овие гомна бре да ми ги дадат на пола саат само.... само на пола саат!

мачење,со тапо ноженце за сечење јаболчиња ноктите ќе им ги вадам и после прстите лека полека ќе им ги сечам.Со мерак.

А од кај знаете дека се од исис
Па не знаеме. Можда се некои невини Албанци, подметнати од српско-руските тајни служби, под супервизија на ВМРО.
Сепак, како и да е, ние зборуваме под претпоставка дека се од ИСИС, како и што е кажано во веста.

мачење,со тапо ноженце за сечење јаболчиња ноктите ќе им ги вадам и после прстите лека полека ќе им ги сечам.Со мерак.

И што те прави тебе поразличен од ИСИС , Асад , Ал Каеда, фашистите, комунистите ?

И што те прави тебе поразличен од ИСИС , Асад , Ал Каеда, фашистите, комунистите ?

тоа што сум фашист.

ај сеа оди една молитва удри пред џамијата на јаја паша во чест на мачениците кои се борат за алах.

:icon_lol:

Криво ти е за заробениве гомна? И мене ми падна жал да ти кажам.
Па што не организирајте протест со све што треба: Алаху Акбар, знамиња на КСА, Смрт на Каури, тепање баби по автобуски.... сеа му е мајката, дур сте уходани.
Иначе овие алавитски/курдски неверници, со по два шамара на ден, маме ќе им расплачат на маченициве од ИСИС. Многу е можно и Албанци да се меѓу нив! Побрзајте, ете утре после молитва кај Јаја Паша нека тргне - Freedom for ISIS martyrs! Shqipria Etnike!

Он барал човечки третман за заробениве гомна кои силуваат со верска дозвола, сечат глави, рушат цркви и џамии, мачат и масовно егзекутираат во име на Алах.
Живти све.:facepalm:

Има случаеви кога со задоволство ќе слушам кога некој ќе ме нарече така и ќе се гордеам со тоа :D Ма директен потомок на Хитлер ако сакаш наречи ме ! :D :vozbud::ROFLMAO: Ова е еден од тие случаеви.

6450045145_59b4e50914_z.jpg

:D

Прегледај го приврзокот 101682 и на дарди братучедот отишол јабана. нека се множат

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Да, навивачката група Шверцери е веројатно горда на своите членови кои отидоа во Сирија да го спроведат Калифатот и се надеваат дека наскоро и мапата ќе стане реалност.

Сликата е преземена од сигурен извор кој ги следи настаните во Сирија и потврдено е дека се работи за истиот.

Не можам да кажам дека ми е жал,но само нека се множат.Од ден на ден,од час во час,се повеќе и повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom