- Член од
- 1 ноември 2005
- Мислења
- 2.142
- Поени од реакции
- 1.256

Ovaa istoriska slika e fejk...

Koj saka da znae kako izvestuvashe BBC od Bosanskata vojna.
https://off-guardian.org/2015/07/21/hoax-of-the-bosnian-serb-run-death-camps/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме интересира до кај му се доказите на Путин околу тоа дека ИСИС е поддржан од Ердоган ? Нели имаа сателитски снимки и триста чуди ? Исламистот Ердоган наеднаш пред очите на русите сега е најголем демократ. А до пред неколку месеци беше најголем душман и терорист против Русија кога го собори рускиот авион и кога јавно ги понижуваше русите пред светот.
Абе гледам сега Ердо се здружил со Курдиве и заедно почнале офанзива кон Рака? Еб*м им стоките муџахедински, ќе губите сега на 3 фронта - Ал Баб, Рака и Мосул....
Како што кажа Кремљ, многу зборови веќе се кажани, но од делата ќе се оценува новонастанатата ситуација во Белата Куќа.The right man in the wrong place can make all the difference in the world
President-elect Donald Trump has reaffirmed his campaign trail position
that assisting the Syrian government in fighting Isis
should be the US’ main objective in Syria, despite appeals from rebels
for continued help in their fight against President Bashar al-Assad.
http://www.independent.co.uk/news/w...utin-syria-remove-rebel-backing-a7413346.html
Па би требало да стане...избран е демократски.Како што кажа Кремљ, многу зборови веќе се кажани, но од делата ќе се оценува новонастанатата ситуација во Белата Куќа.
За тоа да биде, треба прво Трамп да стане претседател.
дур не го видам таму, не верувамПа би требало да стане...избран е демократски.
I toa ako se sluchi, na nekoj nachin da go simnat, mislam deka USA ja cheka gragjanska vojna i verojatno ke ja dozhivee sudbinata na USSR.дур не го видам таму, не верувам
Си има он непријатели со високи квалитативни и квантитативни вредности. Електорски гласачи се пичкин дим за тие сили.
Значи, прво нека стане претседател, па после ќе видиме дали легнал на брашното или стварно е мења нешто у Белата Куќа.