Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Имам талог од гнев на срцево, ама не можам да го превртам и да си гледам што ми следува, ниту желби да си замислувам...Ми треба општа генералка и збогум на сите нослести нервози кои ме купуваат со хедонизам и се плашат дека си припаѓам само на себе, а не на секого..

tuku shto svativ deka od utre kje ni po4ne skoloto....voopsto ne mislev na toa i koa mi rekoa........mi se skastri nesho vo glava........

За конечно е рано но сватив дека мал е процентот на работите кои навистина ни го кројат животот, многу поголем е процентот на тоа како ние гледаме , како ги доживуваме останатите работи.

Конечно сфатив дека интересен е животов ако научиш да живееш со нештата кои не ги сакаш.

Конечно сфатив дека многу драматизарам...ама па ако не ќе биде едноставно, а ако е едноставно ќе биде досадно,а ако е досадно не чини работата :)

Конечно сфатив дека сите Лажат.

Зарем?
Конечно.

Инаку, ја конечно сфатив дека морам да се помирам со тоа, цигарите да си ги палам од ринглата.

Конечно сфатив дека Цики треба да си купи еден упаљач.:baeh:

-дека за 5 саата треба да бидем у школо :nesum:
-дека имам една другарка што си га сакам највише на свет:pipi:
-дека има многу лицемерни људи,премногу

Дека за неполни 10 часа јас ке бидам во школо :nesum:
и да, конечно сфатив дека не треба да сум многу приврзан за луѓето

Конечно сФатиФ дека лимесите и не биле така тешки,дека од некој кој најмалку очекуваш ќе ти излезе во пресрет за разилка од оние за кои сметаш дека без проблем би го направиле тоа,декааа некои работи се едноставно такви какви што се и неможеш да направиш ништо за да ги измениш.Јбг,живот.
А да. И интегралите не се кујзнае шо:):helou:

... се е до изборот и самоконтролата.
Ја зборувам реченицава од седмо одделение, вечерва, конечно ми станува јасна.
Избор, да, избор.

... најважно на жената ѝ е да ја сакаш!

Биди што сакаш, каков сакаш, прави што сакаш, ама само неа да ја сакаш!

И само така ќе бидеш комплетен маж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom