Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
...nikoj ne ti misli dobro najhmalce drugarka i bas taa ke ti go zeme toa sto ti e najmilo :zid::cry::angry1:

Треба да легнам да отспијам едно 3 дена :nesvest:

дека цело време бев една слепа глупачка...
невр невр невр невр мор !

Конечно сфатив дека иам невиден карактер..
Или можда одамна го иам сфатено тоа..

И конечно сфатив дека сама сум крива кога губам нешта што ги сакам..

конечно сфатив дека јас сум уствари многу среќен човек.
:helou:

Ziveam opkolen so licemeri,bev svedok na edna situacija,od koja pobegnav za 2 sekundi,ako ostanev mislev deka ke se zagusam vo samiot vozduh,lazni nasmevki,postaveni grimasi,gusenje do beskraj...Ne mozev a da ne se prasam,zosto gi zapostaviv vistinskite luge vo mojot zivot?!Do sto me dovede ovaa situacija,dali sum eden od niv?!Site sme licemeri znam deka i jas nekomu deluvam kako hipokrit,no jas mozam da se trpam,ne mozam da gi trpam drugite

Хмм... дека во мојот глуп живот , направив премногу грешки , за кои сега го јадам стапот .. Ако некој измисли временска машина , нека се јаве .. Како само можев да бидам толку глуп , да во раце да го имам тоа шо го сакам и да го испуштам ко да не ми е гајле .. едноставно глупо .. Се мразам заради тоа и се каам за грешките , али џабе .. што е сторено , сторено е ..life goes on ..

дека.....мнооогу сум разочарана од луѓето - воопшто не е убаво кога си во право за лошите работи - сето тоа преправање, пренемагање, лигавење е токму тоа и ништо повеќе (само се прашувам - ако не е искрено тогаш од каде таа потреба)...

кинечно сфатив дека на крејзи ин лав не треба да и се дозволува да гледа фудбал коа игра италија... а ни мене...
и сфатив дека јас сум лаки бастед

луѓето многу влагаат во филмови:nesum:

........премногу ко за новна возраст.......

Се дешава и тоа... Ок, ќе се стрпиме. Две години - две. :kafe:

Site imaat maani,amo edni gi priznavaat drugi gi prekrivaat obvinuvajki treti:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom