Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
новата лекција што ја научив

кога тогаш ќе те заебат...гадно....:nesvest:

не верувај никому најарно ќе ти биде.

Сфатив дека крајно време дојде.Треба да направам нешто.

...треба да отидам на психијатар, бар една кратка сесија :)

не треба да веруваш на се и сешто....

Многу е побитно СО КОГО отколку КАДЕ

... многу интересни личности се наоѓаат кај што најмалку очекуваш..:)

... не сум се воопшто променила... Пак сум онаа истата која ги уплескува работите баш кога не треба:jaj:

Дека треба да ги исфрлам сложените зборови и фрази од вокабулар.
И да престанам да дрвам и да барам 43265 аспекти за секое можно прашање од животот,оти ме боли глава од тоа,и неможам да заспијам.
А да,и да го намалам дотекот на информации.
Свесно се предозирав со нив,бидејќи сето тоа играше важна улога во еден период.Но сега,кога тој период е далеку,и таквиот огромен дотек не игра ама никаква улога,почнуе да ми смета.
Значи,отсега престануам.
На интернет ќе играм само миниклип игрички.
На форумите,строго у теми како:Драга Кајгана,Во врска со љубовта,Кај ќе испаѓате вечерва и слични лајт аналогии(фак...добро,сакав да кажам слични на нив теми).
Религија,мистерии,наука,филозофија и психологија-СТРОГО ЗАБРАНЕТО!!!
Добро е шо ми текна навреме.

Види вака сеа, определен интеграл решаван преку страните на трапезот ти е уствари интерграл од првата равенка на права(AB), плус интеграл од втората равенка на права(BC), плус интеграл од третата равенка на права (CD) и после сето тоа се собира. За вредноста на икс се заменува прво горната граница на интервалот, па потоа се одзема долната граница на интервалот. И после следи проверка со обичните изведени равенки за плоштини на геометриски тела.

Ти викам јас лесно е, ти не...

животот е.............................геј

sto svativ?svativ deka mi e ubavo vo zivotot deka nekoj me saka a i jas nego,deka ednostavno mi e ubavo!:wink:

Дека ако спијам повеќе, повеќе ќе ми се спие:toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom