Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Konecno sfativ...Najdobro e da go pravis toa so te prai najsreken , a ne ona za koe drugite mislat deka e ispravno

Сватив дека работите што сум ги сваќал порано ги заборавам и морам одново да ги сваќам :vozbud:

Konecno sfativ sto znacis ti za mojot zivot sustestvo niedno i ne sakam nikogas da si zamines...Ti si mojot nasakan prijatel i najblizok sto nekogas sum go imala i so tebe mozam da delam se ..pa duri i zivotot...

Dete edno, ako si postar za mene si i zasekogas kje bides mutavoto dete

...патетичните луѓе со кичерај на нив не ги бива.. Едноставно не се вклопват во овој вид на општество..
Гоу авеј ју пор пипл!

Ако јас не кажам, на никој ништо нема да му текне. :icon_conf Ah, well... :kafe:

Уште ништо не сум сФатила! Цел живот е пред мене!! јухуууу, а ако случајно загинам тие што ги сакам си го знаат тоа (или не?) :smir: :) :pipi:

...Треба да ставам појас увек коа возам

...за да остварам еден, треба да се откажам од друг сон...

Дека во добриот пат и персоналитет, не може да има друга подлога освен љубовта, пожртвуваноста и надежта, колку и да сакаме ние да бараме опортунистички побуди во секоја акција и реакција.
Добар човек е оној што љуби, овде нема сивило, само црно и бело.

потполно си во право за ова,али сватив дека сега се живее само од корист:smir:

ne govorejte taka...mos uste ne ste stiganle da gi zapozaate vistinskite prijateli inace ima mnogu luge sto vredat i mene mi e milo sto imam takvi luge okolu mene.nekogas nekoj izbuvnuva no toa e toa so razgovor do resenie
nemam golema istorija zad mene ama dosega tava sam go zaklucila:D:music2:

конечно сфатив дека ... животот продолжува :smir:

конечно знам што сакам од животот
конечно знам што сакам за мене
конечно знам што ми треба
it was about time.....

Има нешто недовршено............

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom