Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив, дека ме пали убаво деколте :)

Конечно сватив дека не треба да се замарам со свакање на работите,само за да задоволам некој друг со тоа.
И веке не се замарам,и супер ми е....!!!

конечно сфатив дека сум жив баксуз.

Погледнав наназад. 5 години наназад и сфатив дека сум пораснала МНОГУ во поглед на размислувањата. Сфатив дека сум го пронашла мирот и Сонот. Сфатив колку малку ми требало да бидам среќна, а сум имала многу повеќе. Father, thank you. Ми ги отвори очите.

Најнов заклучок:

Конечно сфатив дека јас сум секад невидливата и онаа која што е на последно место секогаш во секоја ситуација.

deka pred spienje treba da napravam DELETE ALL na se sto me izvadilo od kplosek denes i mirno da spijam

Конечно сфатив дека Калимеро цело време бил у право! Нема правда! :cry: :cry: :cry:

~*~

Ооо колку работи сватив денес што се ми е розово, упс, портокалово.

~Трошејќи се на минатото не ја живеам сегашноста и притоа ја губам иднината.
~Цел живот сакав да се најдам, конечно ми текна дека требало да се изградам.
~Таа сум, ниту сакам да се сменам, ниту ми е гајле и што сега?
~А да, најбитното, животот е прекрасен бре!!!

Корпичка, корпичка, и да ти е златна носи си ја,
шарала, сама си го барала.

Снежена ќеиф си правела со седум џуџиња,
си начекла, село без кучиња,
принц бил или не, РОГОЊА Е!

Тралалалала
:gitarce:

:helou: Од гнев искривеното лице е спротивно на природата, и , ако често е такво, ќе го изгуби вообичаениот облик, додека сосем не исчезне :smir: и никогаш нема да успее да го врати.:smir: :smir:

Конечно сфатив дека убаво е да си заљубен, но оддалеченоста ствара тешкотии, па ако љубовта е вистинска, ќе се издржи, ми недостасува најмногу :pipi:

Дека сум малку чакнат.

Дека сум шупак невиден.
Како сум можел тоа да го пишам....
WOW еј!!!...Па јас сум луд будала!!!Леле еј фрик сум ...не сум нормален!!!

ц ц ц ц

Колку сум само патетичен!!!
Шупак бе шупак!!!

конечно сфатив дека нема шанси да се излакирам и притоа да не ми се шлакне ни еден нокт! :lut:
браво за мене:pos2:

Каде припаѓам, сфатив која сум.
Дека никој не вреди доволно за да измислувам друга слика за себе со цел да го задоволам и да си честитам за огромниот талент, па тој некој само ја сака мојата чистина и вистина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom