Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сватив дека ништо не сваќам

...веќе не ме најадуваат 3 јајца кајгана :nesum:

конечно сватив дека никој не може да ве зезне, ако сами не се зезнете

Конечно сфатив дека убаво е да се рекреираш секојдневно :) се надевам оти ќе има ефект :)

Конечно сфатив...уствари одамна ми е сфатено дека он ми е кислород...

Ееее конечно сватив и јас нешто....дека што и да се случи, the show must go on...било да е добро или лошо, живот тече даље...

Ааа, да....и сватив дека месото е џабе џвакање, па престанав да го јадам:pos2:

конечно сфатив колку добро знам да свирам на гитара лол

исто така сфатив колку се комплицирани женските

Конечно сфатив дека многу луѓе грешно ме процениле..:)

Искрено уште не сум сфатил ништо дефинитивно:) Или ај сфатив дека сум инат тежок.

Konecnov svativ deka vo makedonija nema pravda,deka za dzabe se trudam za na kraj da ne ja dobijm nagradata sto ja zasluzivam,deka site se dvolicni i deka ja napraviv najgolemata greska sto ostanav vo Mk na faks :S

Конечно сфатив дека многу луѓе грешно ме процениле..:)

Сејм тинг хијр... и сфатив дека се сакам самата себе, и вредам повеќе од кој било идиот на земјава!

конечно сфатив дека некој ништо не ми значи, а дека друг ми значи цел свет... сфатив дека постојат премногу подли луѓе на светов, кои те сакаат и им одговараш се додека играш по нивното, а кога малце ќе отстапиш од нивната идеја за животот, одма си недозреан, и сфатив дека таквите луѓе не заслужуваат ни трошка од мојата енергија и емоции. сфатив дека животот е убав :) и сфатив дека те сакам највеќе на свет! (тоа одамна го знам, ама вечерва се потсетив некако) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom