Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
..дека мразам кога машко се лигуши...

Конечно сфатив дека не смеам да очекувам од луѓето да се однесуваат онака како што јас сакам и како што јас мислам дека треба.
Конечно сфатив дека светов не се врти околу мене и дека не сум им баш на сите потребна :toe:

Ау не те сакам,леле не те сакам ич,ептен дете си,ептен,подалеку од мене,бегај,со тоа 4етвор4ињата и слични знаци.
(Се надевам дека ова и утре ќе биде вистина)

. . . е крајно време да сфатам што сакам од животов, и да се средам. Барем тоа можам, од мене зависи.:pipi:

tocno deka na site ni se ima sluceno nesto da svatime:
eve na mene isto taka no sega veke mislam deka sum napravil dobar poteg
pa zatoa ne go baraj toj sto ti go sakas tuku baraj nekoj sto toj tebe ke te saka ne go gledaj veke nadvoresniot izgled tuku ceni go vnatre kakov e bidejki covekot sekogas se menja ako ne si sigurna proveri i ke svatis kiss TVOJOT NOV PRIJATEL "PUKIII" {ako me prifatis}

:pos: Класика. Ги молам модераторите да не ме бришат, бидејќи постов морам да го нагласам. :cuc:

posle koncertot za Tose a posebno posle komentarite za istiot konecno svativ deka makedonskiot sindrom navistina postoi.Zalno no vistinito!!!!!!!!!

Дека како и да вртиш, никогаш нема да си го видиш газот. Огледала не се важат. :)

И дека ми фали организација у животов бе, хаос сум целата, не може бе вака више.

Дека понекад времето навистина треба да замрзне.
Некои моменти се вредни за тоа.
И не знам...се трудам да не сваќам многу работи.
На тој начин можам уствари и да уживам во нив.

Конечно сфатив дека вака не бива =)

дека другарка ми е лезбејка :ija: ............ :toe:

... креациите на моите мисли се оние кои што ја создаваат ситуацијата.Лесно е да се контролира средината.
Изненадувачки лесно.

Сватив дека се е релативно...работите се такви какви што ние ги гледаме во мометот..во суштина којзнае какви се, за секого различно. И уште нешто, нашето расположение зависи од нас, не од тоа дали некој ќе ми го расипе денот :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom