Конечно сфатив дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно сфатив дека од премногу мислење за некои ствари, боли глава.. Животот е краток да застануваме на едно место и го дрвиме.. мора да продолжиме понатаму.

конечно сфатив дека нишо не сфаќам.... ама сфатив и дека некои ствари знам... си го сакам вампирчето

Jas svativ deka: familijata e neshto sveti, deka smrtta e najgadnata rabota na ovoj svet, deka ona st one me ubi me napravi pojaka t.e. vishe chelik stanav, deka imalo ima i ke ima luge sto ke me sakaat sto ke me cenat i sto ke m itrebaat a isto taka i jas na niv, aeeee mnogu raboti....

Некои луге никогаш нема да се променат без разлика колку јас силно го посакувам тоа и се трудам со сите можни средства и сила.

Многу ме плаши смртта,особено туѓата,иако имаше период каде воопшто не ми беше гајле дали јас ќе умрам.

Не можам да поднесам некој/нешто да ми ја одземе слободата.

Секаков вид на ограничувања,наредби,казни,моралности кои некои луѓе си земаат право да ми ги наметнат ме тераат најчесто на самодеструкција,а помалку често и на околна деструкција.

Се што ми е убаво,што сум го посакувала подолго време и конечно сум го добила успевам да го уништам,расипам,или да го отсакам само што ќе дојде.

Чистењето магдонос има крајно релаксирачки ефект :)

Некои луге никогаш нема да се променат без разлика колку јас силно го посакувам тоа и се трудам со сите можни средства и сила.
И јас истото го сватив...за жал

Луѓето брзо забораваат некои работи што ги имаш напраено за нив

Конечно сватив... дека не треба да се замарам за ништо, бидејќи ако нештото е твое само ќе дое.

Конечно сфатив дека , секој ден се обидувам да сфатам нешто ама никако да го направам тоа:tapp:

....дека џабе е цел оној труд и нервози,некои луѓе никогаш нема да научат дека со нивниот однос можеби и ненамерно ги повредуваат оние кои сакаат само да им помогнат.

дека Горкуф е стварно многу добар играч... Сидорф аут, Горкуф ин

toa so go sakam najmogu ne mozi da mi se ostvari....ili koga se ke bidi vo red ke si tera rabotata na krajot sekogas ja zafrknuvam i sve paga vo voda.......se mrazam so sum takov:nesum: dzabe pram se i na kraj mora da rasipam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom