Конечно огласи за вработување на државната avrm.gov.mk

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
ЛАВУ! ИЗГЛЕДА СИ ГО ПРОПУШТИЛ ТОЈ СОСТАНОКОТ КО КАЖУЕА ВШТАБ ДЕКА АКО ПИШУЕШ ЗА МАКЕДОНИА ТРЕБА СО ГОЛЕМИ БУКВИ ДА ПИШУЕШ! ЧЕ ТЕ КАЖАМ, ДА ЗНАЈШ! НЕ МОЖИ ДА СЕ САКАТ МАКЕДОНИА А ВАМУ СО МАЛИ БУКВИ СФЕ.
За ова гарант 13 та плата од партија дават :)
Кај живејш ти другар киселите ни ја зедоја пола држава, тешко тебе, и јас сум националист ама сум реален и кренав раце од ова ш.иптарска,мизерна,умрена држава, едвај чекам да избегам од тука !
Треба да наредиш уште неколку реченици надолу за тоа каков срам сум јас за Македонија, така ќе добие на тежина твојов цитат и ќе се чуствуваш по супериорно што на форумов си се покажал дека си голем Македонец.....Од такви македонци по форумиве ни цвета државава. Ако некој сака да го даде животот за државата, мислам дека не е тешко да најде начин да го оствари тоа, жив човеку.
large.jpg

Извинете што ве° напнав.

Извинете што ве° напнав.

Обострано. :P Sorry! ;)

large.jpg

Извинете што ве° напнав.

:pos:

И као функционира уствари срањево, отвараш детали за работата ништо не пишува, а има mail и рандом да си пишеш мејл па што биде нека биде ? :D

така некако :D

Срање е странава, нема ништо ни опис на работно место ни потребни квалификации, искуство.. па ти аплицирај сеа... може ке ти се посреќи.. иначе има една работа возач во некоја германска фондација, плата 55.000 :vozbud: а исто и за библиотекар у француска амбасада плата 40.000 :icon_mrgr:

Веќе со денови не и функционира веб страната, не може да се зачлениш и да видиш дали си регистриран како вработен, го покажува следниот текст со денови веќе:

• Поради проблем со Вашата email адреса или нашиот email сервер не сме во можност да Ве регистрираме во системот. Ве молиме обидете се повторно.
Кој треба да сноси одговорност за вакво нешто? И за неа се лупнати којзнае колку пари за да не функционира?
Едно нешто да функционираше како што треба барем ццц

Дали треба да си регистриран на www.avrm.gov.mk за да можеш да ги пребаруваш сите огласи,затоа што цело време стои Страна 1 од 100 а работните слободни места редовно или растат или се намалуваат....

Пребарувањето изгледа не им функционира. За скопски општини пример Бутел и Шуто оризари, од втора страна дава фирми од Босилово, Банско, Куманово..

Дали некој е запознаен бев на итервју за работа за дрзавен слузбеник.според закон после три дена од интервјуто треба да се истакне ранг листа од тројца кандидати
но после 7 дена се уште нема ранг листа

Дали некој е запознаен бев на итервју за работа за дрзавен слузбеник.според закон после три дена од интервјуто треба да се истакне ранг листа од тројца кандидати
но после 7 дена се уште нема ранг листа

Од кој датум ти е книшката?

Дали треба да си регистриран на www.avrm.gov.mk за да можеш да ги пребаруваш сите огласи,затоа што цело време стои Страна 1 од 100 а работните слободни места редовно или растат или се намалуваат....
Не е до регистрацијата, страната им е ѓубре со почетнички грешки. Пребарувањето не работи.

Повеќето се изгледа само така огласени а веќе имаат примено работници, на 2-3 огласи се имам јавено уште првиот ден, веќе имале примени. Плус тоа што го пишуваат по 20часа неделно е само колку време си осигуран, да не мисли некој само 20часа неделно ќе работи, ќе работи 48 часа(6 дена) па и недела по 5-6 часа, само понеделник-петок ќе се пишува по 4 часа дневно. Останатите неосигурани часови/денови ќе мораш да се криеш, поради себе и газдата да не те/го казнат.
Катастрофа, веќе искусив таква работа за 8050ден, 2-3000ден ти одат за храна и превоз, што ти останува пресметај, колку да не седиш дома, понижен си да работиш секакви работи за мизерна плата, па после нејќел народот да работи, кој е луд да губи нерви и да се кичми за такви мизерни пари.
И порано сум работел на црно ама се земало бе брат по 12-13000 па и да не си осигуран имаш со што да живееш, сега мизерија, се живо покачено, секојдневно трошоци и измислени даноци, а на тв убавини да ти била државата и не сме сакале да работиме.

Повеќето се изгледа само така огласени а веќе имаат примено работници, на 2-3 огласи се имам јавено уште првиот ден, веќе имале примени. Плус тоа што го пишуваат по 20часа неделно е само колку време си осигуран, да не мисли некој само 20часа неделно ќе работи, ќе работи 48 часа(6 дена) па и недела по 5-6 часа, само понеделник-петок ќе се пишува по 4 часа дневно.
Катастрофа, веќе искусив таква работа за 8050ден, 2-3000ден ти одат за храна и превоз, што ти останува пресметај, колку да не седиш дома, понижен си да работиш секакви работи за мизерна плата, па после нејќел народот да работи, море све ли ви е*ам.

Убаво објаснето, тоа е реалноста со тие огласи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom