Конечно огласи за вработување на државната avrm.gov.mk

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
pa da volonteri se..ama za koja para rabotat za 4600,duri i munimalecot ne im go davaat...
Не можат ни минималецот да им го исплатат бидејќи има превработеност и најчесто се дели на двајца

Не можат ни минималецот да им го исплатат бидејќи има превработеност и најчесто се дели на двајца

nee greska si imatt i nedostatrok na personal....a ovie rabotat so nadez deka ke gi vrabotat..no za zal gi zalazuvatt i po godina dve si zamunuvaat i doagatt novi i novi i se taka vo krug vo nedogled...
poslednite vrabotuvana bile pred 7 godini...pa sea ti vidi....kolku volonteri pominale zaminale..

nee greska si imatt i nedostatrok na personal....a ovie rabotat so nadez deka ke gi vrabotat..no za zal gi zalazuvatt i po godina dve si zamunuvaat i doagatt novi i novi i se taka vo krug vo nedogled...
poslednite vrabotuvana bile pred 7 godini...pa sea ti vidi....kolku volonteri pominale zaminale..
Не ми изгледа дека е така.Секогаш каде и да отидам со исклучок кај приватен некој јаде,си лакира нокти,збори на мобилен,оди до тоалет,си кажуваат вицови...........,тоа се партиски војници кои ги држат во мат позиција само за избори со надеж дека ќе добијат стално вработување.
Тие што напуштиле сватиле дека ги злоупотребуваат.
Не се срамам од работа би работел било што ама за таа плата не би работел.Не сум бил женет и сум немал семејство па мн.повеќе сум трошел

Ајмо навали, народее...:notworthy:

Приватна здравствена установа-ординација по општа стоматологија Д-р МАРИНА АБРАШЕВА П.О. Струмица бара,

Доктор по стоматологија

Основна плата
8,050.00
But, but...
Па нели министероидот ги повикуваше докторите од Германија да се вратат пошо тука било подобро...

Ќе го дадеш ли животот за Македонија? :pos:

Срам да ти е што носиш крв Македонска вечна лавовска!
Срам да ти е што имаш Македонско државјанство!
Срам да ти е што го дишиш воздухот Македонски!

Ти си срам за МАКЕДОНИЈА бе!

Срам да ти е што носиш крв Македонска вечна лавовска!
Срам да ти е што имаш Македонско државјанство!
Срам да ти е што го дишиш воздухот Македонски!

Ти си срам за МАКЕДОНИЈА бе!

Ја се извињавам вака падобрански, ама у Македонија веќе ни ваздухот не чини: ) камо ли нешто друго.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Podobro da sedam doma za dzabe nego da im rabotam za dzabe..Neka si gi vrabotat nivnite sinovi i kerki za tie pari ebati toa robovlasnicite.
--- надополнето: 19 декември 2013 во 08:36 ---
I ti da imas 3 deca , ke vidis kako ke rabotis za 10k ;) ne e nedokvakan nego nema bolje be koj vi kur kaj ziveete vie

Druze so cela pocit,sto k*r si gi pravel togas tie 3 deca ako mislis za 10k da rmbas...nego aj čorbata vnatre pa što bide bide,posle ke mu ja mislam.

На прва страна пола од огласите се за Гробар :cuc:

Сетете се дека сте внуци, правнуци, праправнуци на некои 500 години што живееле јавани од турци......500 години им ги работеле нивите, им ги давале ќерките - така да овие 8000 би му дошле нешто као премија.....

Не ми изгледа дека е така.Секогаш каде и да отидам со исклучок кај приватен некој јаде,си лакира нокти,збори на мобилен,оди до тоалет,си кажуваат вицови...........,тоа се партиски војници кои ги држат во мат позиција само за избори со надеж дека ќе добијат стално вработување.
Тие што напуштиле сватиле дека ги злоупотребуваат.
Не се срамам од работа би работел било што ама за таа плата не би работел.Не сум бил женет и сум немал семејство па мн.повеќе сум трошел

Има недостаток на персонал. И реално тие што јадат, си ги лакираат ноктите и зборат на мобилен се комунистичките фосили кои едноставно така се научени или лица со партиска позадина позади себе. Додека ваквите легачат, волонтерите ја вршат скоро цела работа. И ги лажат луѓето, ги вртат во круг, ќе поработат некоја година за 4000 колку да си го платат јадењето и патот и откако ќе сфатат дека никогаш нема да бидар примени, напуштаат. Напуштаат, зашто доаѓаат нови лица на работа и од прв ден се со решение, а нивните 3 години волонтирање, рмбање, трпење понижувања одат во бестрага. А тие што доаѓаат, тие не знаат да зуцнат, уста да отворат, нестручни, неписмени, бегаат од работата и никој не смее да ги чепне, зашо или им се плашат дека партијата стои поради нив а и реално не можеш да бараш одговорност од амеба.

Не се работи за срам, не знам дали Анфем е саркастична но и јас го делам нејзиното мислење дека народов генерално ни е мрзелив и полн его до небо, но после ваков секс ајде оди биди храбар или луд и почни да волонтираш на клиника без партиски бекграунд позади себе. Или отепај се од учење, жртвувај си го здравјето, времето, нервите, фрли пари, инвестирај во себе за да работиш за 8000, пари кои можат да ти ги покријат само патните трошоци, јадењето на работа и цигарите доколку си пушач. А нема простор за напредок и одење нагоре, туку ситуацијата ти е статична.

But, but...
Па нели министероидот ги повикуваше докторите од Германија да се вратат пошо тука било подобро...

Надокнада за 26 години учење.

папапа се изгуби мерката.

Ја се извињавам вака падобрански, ама у Македонија веќе ни ваздухот не чини: ) камо ли нешто друго.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Македонија не е само Скопје!
Македонија е и Солун и Грција.
Македонија е цела Бугарија.
Македонија е и Турција и дел од Србија.
МАКЕДОНИЈА е до ИНДИЈА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom