Концерт на Боки 13 во салата Борис Трајковски - 17.09.2008

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Боки13 ќе има концерт на градски WTF.....човече...
Која будала би отишла да го гледа тој "створ" (пошо некако не ми се вклопува во категорија луѓе)....
ма да сигурно и такви ќе се најдат....
убоо имаше напишано во некој предходен пост ....
најдобра журка има со представниците на Ал Каеда.....
особено од department-от "бип бип".....:baeh:

Сепак концертот не бил на 13ти туку на 17ти септември :)

Дечки, не сакав да отварам тема за ова, ама 13 - тата дебела балерина ќе пее на плоштад Македонија по повод денот на независноста на Македонија:vozbud:. Другари, СПРЕМЕТЕ ЈАЈЦА И ПАТЛИЏАНИ.

bi otishol invalid, drvo pijan, i traktor koli4kata da mi ja vle4e...

ха ха ја би отишла само да виду како што ке се случе што глупост ке измисле да виду:pos2::pos2:

.. ако отидем некад на негов концерт..значи сум тотлано ЛУДА:vozbud::vozbud::tapp:...па уште замисли вечера д а добијам со енго на она шо има на ексклузив..брате ќе го удаем..незнам..хахаха:tapp:

Abe treba na covekot da mu se dade raka sto voopsto se OSMELI da POMISLI da napravi koncert na Gradski :vozbud::vozbud::vozbud:

Леле колку ќе се смеам кога ќе видам дека е ептен преполн стадионот

Дечки, не сакав да отварам тема за ова, ама 13 - тата дебела балерина ќе пее на плоштад Македонија по повод денот на независноста на Македонија:vozbud:. Другари, СПРЕМЕТЕ ЈАЈЦА И ПАТЛИЏАНИ.

Од кај го дозна ова? Нема да земам јајца и патлиџани ќе земам тешка артилерија за оваа пригода.

стадионот ке биде „наполнет до даска“ ама не знам оти некои девојчиња се палат на него ...

Од кај го дозна ова? Нема да земам јајца и патлиџани ќе земам тешка артилерија за оваа пригода.
Абе имаше една реклама на А1 дека Велија Рамковски (фондацијата негова) ќе организирал забава по повод независноста на Македонија со најпознатите поп-ѕвезди. И на слика го прикажаа дебелиот педер.

абе он ке го напуни градски а ние може само да си збориме.:toe:

никој не оди да го гледа фрикот туку одат тешките сарбоши оти сите комшиски турбофолк звезди ке му гостуваат!

никој не оди да го гледа фрикот туку одат тешките сарбоши оти сите комшиски турбофолк звезди ке му гостуваат!

Па и затоа ќе го напуни ,а да не збориме за лугето кој ке дојдат ради заебанција

Леее, се нервирам вака..не го поднесувам дебелиот...а не па да одам да го гледам, па и 150 денари да платам за тоа...радо тие пари на некое циганче би ги дал на улица што проси...а не на него за да прави идиот од себе...незнам... no comment...треба да се убие човекот...така е најдобро за сите!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom