Славјански
Антички Словен
- Член од
- 2 мај 2008
- Мислења
- 5.644
- Поени од реакции
- 1.346
Свесноста е процес.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ada, koga ke go urnete Sobranie, koga ke vlezete na Ilinden b.b i koga ke se pojavi nekoj nov Comandante togas ke praime muabet, se drugo e samo:Јаков, така било тогаш.
Ама нема да биде и сега.
Некој научил некои нешта во меѓувреме.
И сфатил кои грешки не смее да ги повтори.
Има разлика Јаков.
Груевски вели јас предлогот ќе го ставам на референдум.
Тоа и го стави на хартија, тоа за мене е корекно во оваа ситуација кога веќе сме прифатиле како држава да преговараме.
Лошо е што пред да ни го протнат БЈРМ, Киро и Бранко не лажеа дека оваа промена е за 2 до 3 месеци и дека готово портите ни се отворија пред НАТО и ЕУ.
Но после промената на името нас Македонцте не чека пекол.
Вие Вардарците го предадовте името.
Ние Егејците тоа име не го даваме, ќе си го браниме малцинството како Македонци.
Македонците од Бугарија ќе ја заборават Македонија.
Ќе го убиеме патриотизмот во луѓето кој е дефицитатен а тоа ќе биде погубно по нашата држава.
Ако пропадне овој последен предлог може да дојде нова сценарио, прекин на преговорите и Македонија да си побара прием под уставното име а преговорите со Грција да продолжат на билатерално ниво со цел да се помогне на Грција да си го излечи фашизмот.
na kolena vrz zrna pcenka. taka bese?Jaakoov.................u kjuse vednaga !!!![]()
Славјански не зборувам многу често вака, но сепак ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ БРЕ?!
ИМАШ ЛИ ПАМЕТ ШТО ЗБОРУВАШ?! ДА НЕ ТИ ФАЛИ НЕКОЈА ЖИЧКА?!
КАКВА Е ОВАА ПОДЕЛБА БРЕ?!
НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!
КАКО НЕ ТИ Е СРАМ ДА ПИШУВАШ ТАКВИ РАБОТИ!!!
Ете немора да не делат... кога сами веќе се делиме.
НИЕ-ВИЕ свести се малку што зборуваш, сам го играш орото на непријателот.:uvo:
Surova e vistinata no edinstveniot koj sega za sega go brani kolku tolku naseto ustavno ime e grcija pod karamanlis. Da se soglasea tie na kompromis veke ke si bevme Severna Korea, pardon Makedonija.