Мојот збор си го докажувам. Бев секаде каде што требало и сум правел се што можам, заедно..со Боби.
Ти си лицемер,спрема другите не мене, ја сум свесен на кој начин играш, па нема да ти дозволам да ме наседнеш и расипеш односите со некој што секогаш ќе ми биде помил од тебе.
Во секој случај, ќе дојде момент кога ќе ме потврдиш.
И ова ти е последна реплика од мене, не се обидувај да ја оттргнеш поентата на темата.
На кој начин играм? На карта на вистината?? Не го претепаа детето на протести без никаква причина?? Се измисли приказната за знамето колку да се имало причина. Не можеш да ме увериш во спротивното дека луѓе што биле присутни, никој не видел знаме..НИКОЈ.
Второ, секогаш сум ти рекол дека преговорите се кобни и предавнички. Какво лицемери е тоа?? Како тоа јас ја отргнувам поентата на темата, кога јас цело време посочувам кон главниот проблем?
Трето, вторите протести каде што и Миленко беше инволвиран, сеуште мислиш дека беа протести од група граѓани?? Колку само беа политички поткрепени, па уште финансирани партиски..Зашто? За да се замолчи народот, за да не се разбуди народот. Да нема НАРОД.
После тие протести, што се случи Братот? Замре народот, никој повеќе ништо не кажа, одеднаш луѓето заслепено почнаа да им веруваат на ВМРО...и?? Дојде време за референдум...
Епа Брату, и секој втор на форумов...
Почнавме со ВМРО, ги бодревме, го бодревме начинот на кој што настапија на избори. Народот има право на глас, народот има право на избор. Поради самиот факт што они беа решени да го ставаат името на референдум, добија и мнозинство на гласови.
Поради истиот тој референдум, кој што тек денеска ни стана јасно дека е кобен... 3 години требаше да поминат, за да се разбудиме...
И после јас сум лицемерен?? Брееј, и после се чудиме зашто нема народ..
Вистината боли Братот, ама ти никогаш нит си бил народ, ниту ќе бидеш..ама ок, ти пак ќе мислиш дека јас ја терам темава на погрешна насока...
Искрено, мене ми е гајле ти што мислиш...и што мислат другите. Јас ја знам вистината. Сами си го копаме гробот...епа ...навикнете се луѓе, ова е Македонија која што сами си ја изградивме..