Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Правец мењање име така? :)
Серпико како админ не ти долекува да отвориш тема со ваков наслов.
Мое мислење ништо повеќе.

се согласувам со тебе да отвореше некој друг темава:locked::ban?:
Да, администраторите и модераторите се буљаши, смеат да отвараат теми со глупави наслови-Пресудено од кого? Банирани членчиња изреволтирани.....ако имате нешто паметно да пиешете-пишете, ако не ГИТ у играчница

Правец мењање име така? :)
Серпико како админ не ти долекува да отвориш тема со ваков наслов.
Мое мислење ништо повеќе.
А зошто не би му доликувала? Како прво и тој е човек како и сите други, а и не гледам каде греши човекот. Темата си е на место. Тој барем нешто (на)прави за Македонија, не седи на тросед и пред монитор по цел ден:smir:.

И јас сум за,ама да не испадни на крај пак купишта дечиња кои ќе се испотепаат за трета работа,како предходниот пат..Значи сепак треба добра организација..A rymz иначе никој нема да те испотепа ако не испровоцираш никој не те чепка..Ако некој бил истепан затоа што извадил албанско знаме,не бил истепан заради знамето туку заради некоја провокација..Сепак се работи за Македонија НАША Македонија на сите што живееме во неа без разлика дали сме македонци албанци срби и.т.н.

Море ај не се глупирајте размислете пред да напишете нешто цц темата не била на место не е ова чек дис аут или играчница за нашето име се работи!

Лицемер? Што е бе Брату, така ќе го браниш сеа ВМРО?? Ако ако...боље да сум лицемер, за тебе, отколку предавник за луѓето кои ми се блиски..

Мојот збор си го докажувам. Бев секаде каде што требало и сум правел се што можам, заедно..со Боби.

Ти си лицемер,спрема другите не мене, ја сум свесен на кој начин играш, па нема да ти дозволам да ме наседнеш и расипеш односите со некој што секогаш ќе ми биде помил од тебе.

Во секој случај, ќе дојде момент кога ќе ме потврдиш.

И ова ти е последна реплика од мене, не се обидувај да ја оттргнеш поентата на темата.

Мојот збор си го докажувам. Бев секаде каде што требало и сум правел се што можам, заедно..со Боби.

Ти си лицемер,спрема другите не мене, ја сум свесен на кој начин играш, па нема да ти дозволам да ме наседнеш и расипеш односите со некој што секогаш ќе ми биде помил од тебе.

Во секој случај, ќе дојде момент кога ќе ме потврдиш.

И ова ти е последна реплика од мене, не се обидувај да ја оттргнеш поентата на темата.

На кој начин играм? На карта на вистината?? Не го претепаа детето на протести без никаква причина?? Се измисли приказната за знамето колку да се имало причина. Не можеш да ме увериш во спротивното дека луѓе што биле присутни, никој не видел знаме..НИКОЈ.
Второ, секогаш сум ти рекол дека преговорите се кобни и предавнички. Какво лицемери е тоа?? Како тоа јас ја отргнувам поентата на темата, кога јас цело време посочувам кон главниот проблем?
Трето, вторите протести каде што и Миленко беше инволвиран, сеуште мислиш дека беа протести од група граѓани?? Колку само беа политички поткрепени, па уште финансирани партиски..Зашто? За да се замолчи народот, за да не се разбуди народот. Да нема НАРОД.
После тие протести, што се случи Братот? Замре народот, никој повеќе ништо не кажа, одеднаш луѓето заслепено почнаа да им веруваат на ВМРО...и?? Дојде време за референдум...

Епа Брату, и секој втор на форумов...

Почнавме со ВМРО, ги бодревме, го бодревме начинот на кој што настапија на избори. Народот има право на глас, народот има право на избор. Поради самиот факт што они беа решени да го ставаат името на референдум, добија и мнозинство на гласови.
Поради истиот тој референдум, кој што тек денеска ни стана јасно дека е кобен... 3 години требаше да поминат, за да се разбудиме...

И после јас сум лицемерен?? Брееј, и после се чудиме зашто нема народ..

Вистината боли Братот, ама ти никогаш нит си бил народ, ниту ќе бидеш..ама ок, ти пак ќе мислиш дека јас ја терам темава на погрешна насока...

Искрено, мене ми е гајле ти што мислиш...и што мислат другите. Јас ја знам вистината. Сами си го копаме гробот...епа ...навикнете се луѓе, ова е Македонија која што сами си ја изградивме..

Хаха Winston живео говорник а? :) btw што бидна со тие рецептите? Инаку стварно е време да се започне битка против пеколните газови која ја губиме досега само поради нашата индиферентност кон ова прашање. Кога ќе решиме сите до еден да се дигнеме против било какви понижувачки преговори тогаш ќе биде и моментот кога ќе победиме. На многу луѓе тоа не им е јасно и милсат дека некој друг одлучува за нив а не се свесни дека во демократско општество тие го имаат првиот и последниот збор.
Така да место и време и таму сме.

Шо е штосот да протестираме!!!!
Ќе простестираме,ќе лежиме по улици ако треба се што можеме ќе правиме!!
Само ова треба да биде организирано да не се крстиме во спонтаност.Само јака организација!!А не као оној пред собрание шо беше....ја се потегнав 120 километра за на протест кога гледам 100-150 души излегле.Еј 150 луѓе од град со приближно 700000 жители.Ако се планираат овакви утки од протест ич да не го тупиме.

измешани се работите многу
кој на кој ќе му турни сандук :vozbud:
треба да реагираме на се
не да не прават слепи!!!

Превентивно... ДОКОЛКУ се случи некој да посегне по името на нашата земја преку перфидното пиздање наречено Рефереднум...

БАРАМ ЛУЃЕ, БАРАМ МАКЕДОНЦИ!!!!!!

Името на мојата земја не сум го наследил од дедо ми. Нити од прадедо ми.
Постоело и ќе постои...Додека не ме затворат во некоја зандана, ќе се борам.

И НАЈОТВОРЕНО КАЖУВАМ: Доколку чујам дека ќе има референдум:

ОДАМ ДА МАВАМ СО ЈАЈЦА НА ВЛАДА И ПАРЛАМЕНТ, само како почеток.
Ич кур нема да ме боли за инситтуциите на земјата, доколку ними не им е гајле за осетливоста на прашањето. еј, КАКО МОЖЕ некој да помисли на некаков референдум?!

ДОЛУ ВЛАДА; ДОЛУ ОПОЗИЦИЈА; ДОЛУ ПАРЛАМЕНТ!

МОЌТА Е ВО НАС, мамето да ви го ебам....НИЕ ве плаќаме!!!! Племе ваше фашистичко!!!! Само да видам некој да се осуди да постави референдум!!!!!!

ЈАЈЦА НА ВЛАДА, ко прв чекор...ќе повторам.

Кој е со мене?

Дај бе не ме смејте вака рано сабалје.
Петарда да ви фрлат магла ќе фатите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom