Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Тука треба да се најди некој сосема трет поим...А за ова во право си, оти човековата алчност за пари е поголема од се на световEdnostavno sekoj shto se zafatil so bilo kakva umetnost pa i so muzika,saka da bide del od Shou biznisot.nema nekoj shto e ogranichen i da reche e do ovde e granicata na Undergroundot i ne ja prechekoruvam.NEMA takov!!!
Секој сака убав живот, нели?По ова,значи дека Еминем е андерграунд,2Pac е андерграунд...и ред други да не ги редам.....абе нема везе ако траката иде на телевизија или ако си направил спот типот... работата е во тоа шо тој вложил свој труд значи негов текст негова инструменталка негова продуцентска куќа негов спот се е негово значи типот не отишол изрецитирал некој мада фака тексти и се пуни кеш... тематиката на траките е друга рецтира за својот живот дешафки негови падни стани се тоа за разлика од блинг блинг и мада фака шо се чисто за пари.. андерграундот е за да го сватат и чујат лугето да видат кој е и што е ... писс лол
Druze jasno e toa deka kvalitetot najmnogu se ceni i treba da se ceni,a ne potekloto.Nekoj od nas mozda cel zivot zivee vo nekoe "otepano" mesto pa ke ni iznakaze raboti shto nie prv pat ke gi slushneme vo zivotot a ke ni bidat interesni.Taka e i so muzikata.No sepak koga ne te interesiraat zadadenive poimi,diskusijata moze da prodolzi i bez tebeВеднаш ќе напоменам дека ги мразам поимите комерцијала и андерграунд музика. Јас ја делам на квалитетна и неквалитетна. Обично за андерграунд се смета музиката која се свири чисто за душа и без желба за да се материјализира во пари. Меѓутоа доволно е да се наплати влез за местото на кое свири и тоа веќе според мене е комерцијала. Особено во денешно време ретко кој прави група од душа, а не за пари.
:smir:По ова,значи дека Еминем е андерграунд,2Pac е андерграунд...и ред други да не ги редам.....
Е сега,сите зборувате за рап музиката.Еве да речиме за House,или електронската музика.......Тиесто - Трафик,јас ко ја пуштав,не 90,ами 99% не ја знаевте,па ни Тиесто 90% не го знаевте,и да ве прашав тогаш,сите ке речевте,лееееееееееееее тракава ееееј,е ова го сакам,не оние комерцијалине селски,и ооооп ете ја Трафик тешка комерицјала стана....а зошто стана комерцијала...оти е стварно квалитетна....јас никогаш не сум пуштал транс,еуфорик транс или сл...ама ете таја песна тогаш од прво ко ја слушнав ми влезе во уше,и ја пуштив...
Мислам ме разбирате или...???