Сега е само едно апче и кошта 500 денари, Норлево се вика. И не смеат да се пијат често, смее едно до две во 6 месеци. Го има во секоја аптека, без рецепта.![]()
Не ни планирам да ја клукам девојка ми со тие

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега е само едно апче и кошта 500 денари, Норлево се вика. И не смеат да се пијат често, смее едно до две во 6 месеци. Го има во секоја аптека, без рецепта.![]()
Zdravo mi treba sovet dali moze nekoj da mi pomogne?
so mojata partnerka ni se skina kondomot i i se istece vo nea? vecerta bevme vo zegin i farmaceftot ni kaza deka moze da se napie apce NORLEVO od 1,5mg.toa bilo za protiv bremenost go plativme 494 den.sea ni e strav da ne se desi mogu se sakame i se e ok vo nasata vrska samo mislime deka n e rano za neso seriozno.dali toa apce ke pomogne da ne ostane trudna? zasto imam slusnato nekoj apcinja se pijat non stop dur ne dobie ne sum upoznaen
mnogu pa se nadevam nekoj so vaseto iskustvo ke ni pomogne.isto ni rekoa deka toa apce se pieli so pobrzo da ne bide poveke od 72 casa.
mojata partnerka go ispi uste vecerta go kupivme od MNT vo zegin... ini rekoa posle nekolku dena da prajme bebi test . ke moze li nekoj da mi dade iskren odgovor za pomos i sovet vi blagodaram odnapred...
Колку пари се од прилика?? И нешто име, како да се побараат??
Не е лошо ни мажите да ги имаат, се десило нешто, како и да е. Девојката испаничена и ти и вадиш апче за итна контрацепција, како некој шериф. И после пак лав, хепинес, уште повеќе ќе те сака оти гледа дека си спремен тип.
Ај едно поучно и интересно клипче :smir:
почни да работаш за пелени ко така пријателе ( најискрено) ....или ако си вгз ти праен па да не забремени .... ( значи има шанса и да свршиш внатре да не забремени ) има двојки кои им треба со месеци да го потрефат датумот и притоа секој ден да го туриваат внатре и тогаш да забремениДа претпоставиме дека веќе поминаа тие максимум 72 часа, значи доцна е за апче, што ти преостанува после ? освен абортирање нормално.
хахаха па 1 % имаш да е бремена од предсеманата течност а чим надвор си свршил немаш гајле х) :smir:Ми треба совет ..
Имавме секс со женска ми , нејзе и беше прв пат ( невина ) и поради тоа почнав без кондом некои минута-две пенетрација .. после тоа нормално ставив кондом и продолживме најнормално и покрај кондомот ејакулирав надвор ..
Инаку имаше добиено 28ми минатиот месец т.е Декември ..
Има зашто да се секирам или не ?!? предсемена течност и бла бла бла ...
Фала за сите одговори![]()