Комарци

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Јас повеќе го мразам зуењето на комарците отколку нивното касање.
Јес да потоа се убивам од чешање, ама повеќе ме иритира кога се обидувам да спијам, а тие земале ми прават концерт над глава. :nerv:

Го пуштив тоа турбо фолкот на комарците па се надевам дека сега ке бегаат од мене.

Најдобро ти е да земеш Аутан,многу е ефикасен:smir:

Аеее комарци еј ... по досадни створења нема на планетава :S:S:S ....
Секое лето сум парче направена од смрдлињава,ништо ама буквааално ништо не ми помага да се отарасам од нив :nesvest:
Ма не знам некои си креми таму ... некои спрејови и свашта бре ... нишо не ми помага :cry:

па ако има нешто подосадно од комарец навечер ја сум авион...толку се досадни шо неможе ни да се спие од нив ги мразам од дното на душава

Го обожавам делот од приказната кога после каснување го бркам низ цела соба, смирено чекам да застане на површина на која можам да го скембам, и на крај кога крвта ќе му ја ебам (во вистинска смисла на зборот:) ) со тоа што ќе го разлеам по ѕид со еден муњевит удар со десанка...:)

Мразам комарци..Посебно нимното зуење...

Еии, не ми спомнувајте Комарци..
А посебно кога зујат...:nesvest:

најлошо е да имаш алергија на убоди како мене и на секое касање да имаш рана два метри квадратни :)

Јес да потоа се убивам од чешање

Ќе си земеш синопен од аптека,ќе се намачкаш на местото кај што те гризнал комарецот и нема да те чеша :smir:

вчера ме касна првиот комарец од годинава
и тоа не е ден пуздер ме направија у Пелинце
се драпам денес цел ден :S

Комарците се причината што јас се самоутепувам секоја вечер пред спиење, а тие ми се смејат кога ке ги утнам....

Ќе прскаат во сабота утро, од 4.30 до 6:45. Излезе денес статија во Вест ми се чини. Наредното прскање ќе биде во јули па во август :)

Нема одбрана од овие чудовишта :nesum: најмногу мрзам негде околу 5 саат сабајле кога ќе почнат да зујат,ако не ги убиеш нема шанси пак да заспиеш...врвот е ако се скријат и ако излезат зимно време,лани тепав комарец во јануари,а надвор имаше пола метро снег :tapp:

дома немам комарци, али надвор, мислам само мене ме касаат, вчера еден саат во парк и лом бев!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom