Колку време ви е потребно ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм, за нашколо ми се потребни 45 минути, од кои 35 минути го превртувам плакарон и треба минимум 2 пати да се преслечам од шо немам идеја шо да носам, а останатите пред огледало ги поминувам.
За вечер (ако вклучувам и туширање) ми е потребно саат и пол,ако не тогаш само еден саат.
Е, сега има и ситуации кога мора брзо потезно да се спремам и тоа трае максимум 20 минути :)

Во зависност ама сепак не повеќе од 15 минути.
Зимам нешто од шкафот, го запеглувам ако треба пеглање, се облекувам на брзина, 5 мин пред огледало да се подсредам и тоа

За во школо одсабајле околу 15 минутки, од кои: 5 минути за расонување, веќе си имам смислено што ќе облечам така да за тоа ми требаат околу 2-3 минутки, другото време пред огледало :)
Навечер за излегување околу 1 час. Туширање, сушење коса = 30 минути. И 30 минути додека да најдам што да облечам и средување. хех :)

20 минути највеќе а некогаш и помалце...само патиките на мене и :salut:

vise od 30 minuta kada idem u skolu ili tako negde

a za izlaske vise od sat vremena :D

Во просек околу половина час. Иако понекогаш тоа спремање ми зависи од расположението. Ако сум супер рсположена, доволен ми е тој половина час за се и сум сосема задоволна со сопствениет изглед. Ама ако сум нервозна, тогаш ни два саати нема да ми се доволни, зашто тогаш мислам дека ништо не ми стои, дека немам што да облечам, дека косата ми е никаква...Пробувам триста ствари, фрлам низ соба и се мислам дали воопшто да излегувам.
Како и да е, во принцип немам многу церемонии за спремање. Бирам комбинација, ја облекувам, се шминкам(ако треба), местам коса и пат под нозе...

5-10 минути од кои највеќе време идат за бричење, за облекување нер му ја мислам многу:pipi:

Доста ми се 5 минути, одма нема трте мрте се спремам и излагам.:back:

За у школо ми се потребни 30 мин..од кои 20 се излежавам... А за искачање поише...Се бањам...пеглам коса..па што да се облече...Околу 2-2и пол саата..:toe:

Се повеќе и повеќе ми треба, јас стареам или шо е работата. :pos:
Кога како, зависи од расположење, али во поголемиот дел од случаите сум прилично спора и секогаш последна.

Саат сигурно, онака пополека на тенане, ама пошто никогаш не почнувам на време и увек брзам и скратувам некако до пола саат ама затоа увек каснам секаде :nesum:

Back
На врв Bottom