Колку време ви е потребно ?

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Пола саат најмногу ама некогаш кој имам напад на криза у стил "немам што да облечам" може и да потрае спремањето.

Со оглед на тоа што секогаш во главата имам зацртано што ќе носам и никогаш не губам време во мислење што да облечам, се спремам за најмногу 20 минути.

јас иам едно програмче на пц , и има распоред све со која со која боја одговара распоред за што како и за 5 мин сум готов само да се облечам све ми е израчунато знам што треба да облечам, иначе пред некој ден 2-3 женски имаше кај мене дома и случајно го видо и ме прашуваа и им кажав им го дадов и многу се задоволни побрзо се спремаат

За спремање ми треба малце време, ете накај 15 мин. ама никогаш не сум готова за толку пошто се заборавам на комп. на тв. седам на шоља итн...:icon_mrgr:

20 минути макс, во екстремни случаи.
Понекад (најчесто) имам испланирано шо ќе носам, па само се облакам, фаќам коса, спремам дрангулии во ташна и низ врата. Тоа трае некои 5 минути, освен ако не знам кај ми телефонот ил новчаникот ил нешто што ми е неопходно за да излезам, па да ги барам 15 минути низ дома.
20 минути коа треба да се шминкам -.-
Највише шо мрзам е шминкање -.-

кога се облакам за на школо само ставам алиштата од пред тој ден малце парфем се на се минута ипол...За во град или некоја прослава 5-10 мин

Па околу половина час со однапред испланирано што за облекување

Доколку имам испланирано од напред што да носам, тогаш половина час, а доколку немам испланирано....е тогаш ...може и 2 саати :):pipi:

Зависи.
Некогаш 10 минути некогаш и 30 некогаш и еден час.
Па спремањето започнува со туширање/капење, па потоа средување, па облекување, па ако треба и шминкање и на крај пафермот. И спремна сум.(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom