Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
2, 3 dena bea.. Ama zatoa posle odvaj se razbudiv i ne znaev tocno koj den sme :pos2:

па еве денеска 2 ден како не сум легнат....се игра нелути се човече онлајн и не сум легнат 2 дена а и не планирам....ако у фаца сум како зомби

гад дем ит

Последен пат кога мерев беа 42 саата, а пред тоа сум издржал и по 5 дена. После тоа, ништо не се сеќавам што се десило у последните 20 саата и не сум ни свесен шо зборам. (Фор д рекорд, имам 18 години, не пијам и незнам какво е чуството да се биде пијан ама претпоставувам дека е нешто слично на ова:))

Спиев сабота навечер....
Наредното ми беше вторник наутро... накај 3-4 саат си легнав
По моите пресметки тоа се околу шеесет и неколку саати....
А кога си легнав не ми се спиеше ама осеќав како срцето очнува нерамномерно да чука....

Па околу 20 саати без да заспијам

Точно еден ден,во 8 сато сабалје станав па до 8 сатот другиот ден заспав...:helou:

2-3 дена некаде, ама наредните 2 дена надохнадив со екстра спиење:wink:

најмногу 3 дена без спиење...:nesvest::nesvest:

Околу 30 тина сати без ич да легнам :) и без поголем физички напор

Еден ден...
Неможам без спиење..
не функционирам...

Ete моментално од четврток наваму се на се имам спиено само 15 часа ама веке сум при крај на колапс:nesvest:

Најмногу без спиење имам издржано два дена и што е најтрагично отидов на факс и ај што не можев да гледам што пишува на проекторот, туку и мислев дека халуцинирам (а всушност добро сум гледал, тоа било тоа ама од пусто неспиење се ќе помислиш:kesa:).

4 дена и си ветив дека тоа никогаш веќе нема да го повторам... не халуцинации, не колабирања...ептен лошо. Оваа нова година се случи, и за тоа после тоа цели 2 дена спиев:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom