butterfly1135
Tutto questo amore...
- Член од
- 30 август 2008
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 5
Aко е искрено, од срце кажано ми значи и тоа многу..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко е искрено, од срце кажано ми значи и тоа многу..![]()
не гледав наназад многу многу ама нека прости некој ако го повторувам.....
ОД ФАЛА НЕ СЕ ЖИВЕЕ![]()
Се согласвам за то со егото, ама јас на пример ко ќе ми напрај некој услуга редовно си велам фала зш сакам да му се заблагодарам за нештото и зато и јас ко ќе напрам услуга очекувам да ми речат фала. То е и домашна култура.Благодарност - Чувство што се наоѓа на половина пат меѓу услугата која тукушто ни е сторена и услугата која допрва ја очекуваме.
Не правам услуга за да добијам признание.
Јас се осеќам подобро знаејќи дека сум помогнала некому.
Егото и без „благодарам“, и без милиони признанија и фалења ми е на доволно високо ниво.
Се согласвам за то со егото, ама јас на пример ко ќе ми напрај некој услуга редовно си велам фала зш сакам да му се заблагодарам за нештото и зато и јас ко ќе напрам услуга очекувам да ми речат фала. То е и домашна култура.![]()
Ако не го мисли то навистина воопшто не ми значи, и поарно ич да не ми речи... Само јас велам дека како јас шо прам очекувам и така да ми вратат, малце почит и благодарност шо си поможил. Мн пати имам поможено и на крајот јас ќе испаднам лошата пред 3та личност и ќе си имам проблеми заради то. Зато најубо да си претпазлив зш не знат сите да ценат... А некои и го злоупотребуват то... :smir:Зошто? Зарем ти значи нешто еден обичен збор толку?
Иако особата не го мисли тоа навистина?![]()