Колку ви значи насмевката?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Све ми значи насмевката :pipi: ... од тоа ми зависи моето расположение и како ќе ми пројде денот...:toe: кога окулу мене луѓето се насмеани тогаш сум и јас а со насмевката секој проблем е дупло помал... :pipi:

Многу најмногу..сега струјата поскапе и ќе се грееме на насмевки...затоа смешете се колку повеќе можете:smir:
Али под услов запчињата да ви се измиени:baeh:

Ако не се насмеам еднаш во денот тоа е знак дека животот ми тргнал надолу и нешто не во ред.Позитивно сум расположен во поголемиот дел од времето тоа е добро.

Па насмевската ми е важна, и кога сум тажна јас пробвам да сум насмеана и за некоја среќа ми успева, важно ми е и луѓето со кои се дружам да се позитивни и насмеани... тоа ми го прави животот поубав.:pipi:

а бе како што има друга тема "со кој си таков си" така да ако тие се насмеани и јас ке бидам насмеан

Потполно се согласувам со тебе но гледам да извлечам насмевка од секого па макар и на моја сметка, бидејќи насмеаното лице е многу поубаво од мрачното и една искрена насмевка може многу работи да промени.
И добро кажавте некои:
„Насмевката е крива линија која исправа многу работи.“

Не сум намќор често се смеам.
Насмевките на блиските многу ми значат и ако видам дека ти се среќни и мене ќе ми се подобри денот.Уживам да седам со луѓе кој се насмеани и позитивни,не сакам да бидам во присуство на луѓе на кои ништо не им чини и се секогаш намуртени.Насмевката може да ме расположи посебно ако е испратена од некој што ми значи:smir:

Ми го разубавува денот ,ми го исполнува срцето со убавина и ми ја гали душата

Значи, шо да прај. Добро иди во критични случаи, ко утеха, ко охрабрување, ко луксуз.

Само уште да научам да ја глумам и се ќе биди во ред. :pipi:

Sakam nasmeani luge okolu mene me pravat pozitiven i mene a mnogu sakam otkacenki interesni osobi lelej togas kako se vklopuvam i jas vo sema otkacuvame do kraj i kineme zelenki :vozbud: smeski sum i denot mi e prekrasen da i dodeka komentiram za nasmevka imam edna omilena nasmevka a devojkata znae deka i ja obozavam nejzinata nasmevka i smeaaaaaa mwa mwa mwa mwa mwa mwa mwa

Јас и кога не сум расположена сум насмеана, не сакам да пренесувам негативна енергија, иако некогаш го правам тоа ненамерно. Инаку насмевката ми е НАЈВАЖНА кај луѓето. Како што може насмевка да ти плени срце... :)

Најмногу сакам кога можам да ги насмеам луѓето што ми значат.
Би дал се за нивните насмевки.

Луѓево што веќе ме познаваат знаат дека нон стоп се смеам :) не дека животов ми е совршен и се` тоа, туку едноставно сметам дека многу позитивно делува кога на некого ќе му подариш насмевка од срце.
И да, ми значи премногу и мене, сакам кога луѓето што ме опкружуваат се насмеани и весели...

и на темава...

Многу, всушност премногу ми значи насмевката. Пријатно е кога некој ќе ти упати насмевка. Сакам да сум во присуство на луѓе кои се насмеани, бидејќи тоа влијае и на моето расположение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom