Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
Хах значи кај тебе е проблемот, а не кај остатокот од форумџиите кои не сакаат брендирана облека. Јас секогасш сум можела да си дозволам брендирана облека, не овие „брендови“ кои ги има во Македонија, туку навистина оригинал. Јас можам да си дозволам да појдам каде сакам и да си купам што сакам. НО, да ти кажам искрено не сум некоја забегана по тие работи. Многу мразам шопинг и акање по продавници, ама не дека се плашам од цените, туку дека за мене тоа е трошење време. Не е точно дека финансиите се пресудни, вкусот односно невкусот е во прашање. Мене искрено ми е снобовски да кууваш облека во Македонија и да тврдиш дека следиш најнова мода, ова навистина е смешно! Или бетер да дојдам од глава до пети со парталчиња од Италија и да се глумам лудило. Можам да си дозволам џип со навистина солена цена, ама јас возам Опел астра (моторот на опелот е најјак, најиздржлив е, прашај некој кој се разбира повеќе) Мене ми треба кола да е на тркала за да ми заврши работа, мене не ми треба ти да ме видиш кога ќе поминувам, си знам јас која сум мене не и треба кола или етикета. Многу е лошо кога мислите дека етикетата која виси на маичките ве прави нешто повеќе
п.с. оној кој мисли дека работите кои ги купува во Македонија се оригинал (значи оние парталчиња кои ги плаќаш Ѓавол ипол) се зезнал!
како прво,подобро прочитај што сум напишал,па после пишувај такви глупости...
никаде јас не спомнав дека купувам во МК и да сакам не можам,да ти олеснам (DE)...
ебати вкусот без пари...
ти возиш астра а можеш и џип,јас возам LEXUS GS 300 а можам и ферари:wink:
мислам дека е доста,иначе ќе претераме...
уште нешто,прашај ти кој мотор е поиздржлив тој на твојата Опел Астра или тој на мојот Lexus GS 300...
за да ме сфатиш подобро,кај мене све е брендирано од А-Ш,од МК немам ниту чорапи купено