Колку ви значат модните марки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Leleee kolku ne se zamaraam ama ic, a za marki da kazeme tehnika ili slicnogledam gledam, zaradi kvalitetot i trajnosta, a za obleka ama ic

Epa ne mi e mnogu vazna markata.... sakam da mi bide udobno.... i da si se svigjam. A shto ako e marka... jaka rabota :) Ne mi e vazno

mene me nervira so ovie nasive kremci se praat fraeri so DSL i ENERGY a nemaat poima od Levi Strauss,Armani,Gas i dr. NE deka jas imam mn obleka od ovie ama barem ne se falam so "marki" koi se poznati samo vo MKD

markata mene ne mi e vazna.vazno e da izgleam dobro u oblekata i najvazno da se osekam udobno

Купувам од секаде..све и свашта иам у шкафов али најголем дел се..шознам..Теранова и пхард али луѓе..плис..која е таа марка у чив бутик можеш да најдеш маи4ка за 300 ден??? Мене ми се има сто пати десено..опнав 3 ипол иљади за панталон4иња од ПХАРД и на крај ги спуштија на 1,800...Пцуев све живо и диво!!!!!!! Немам ништо против тие што мислат дека она што е скапо е поубаво од ефтиното...нивно мислење,но ми смета коа се потценуваат луѓето шо не го делат нивното мислење...Значи ако носиш поефтина маи4ка си помалку вредна од мене.??!! КОМПЛЕКСИИИ се викаат тоа..

Забелешка од модератор : Следиот пат пишувај Ч, наместо 4 ...

Ako ne e Armani ne ni brisam noze so nego :)

Abe sto ima veze vazno da Vi stoi ubavo i da imate vkus da uskladite mada za odela ipak mora dobar krojac jebiga

ne patam od toa da nosam marka..ali cesto kupuvam marki poso markata ja gleam kako kvalitet:toe: ( ne zboram za kaj nas) kaj nas diva liga e..se e CKART ..pocnuvajki od patiki pa se do prsluci,saati itn itn.. :tapp:

Јас сум голем љубител на марките DC, CONVERSE, HIGHROAD. Ама во Македонија џабе ти е ако купиш нешто шо е оригинал, дека повеќето од се разбирет "многу" ќе си помислет дека е купено од на пазар на кило. А до пред некое време многу ја сакав DIESEL како марка, ама сега појќе не

Па шо знам сакам да носам некој определени брендови но не ми е нешто нај нај, за облеката. Пазам секогаш само на патиките да ми се омилен бренд :) reebok обожавам.

Ако знаеш што стои убаво и ако знаеш како да ја комбинираш облеката убаво ќе изгледаш и во облека од пазар. Не е толку важна марката. Често идам за СК со татко ми и гледам смешни работи со "надувана" цена.
Ако некое парче ми се свиѓа ќе го купам било да е 1000 или 5000 ден.
Инаку марка ми е quiksilver.

марки не бирам ного... оти гледам некој шо бират марки како Replay, Energie, ги плакат скапо 5000-9000 ден. а да одиш така во стоковна или во некој бутик ги има истите за цена од 1000-2000 ден.

Hehehe....e pa vo vreme koga sekoj izlog e ureden so turska roba ama ic ne me interesiraat..Pomina vremeto koga se nosea farmerki "501", bluza "BENETON" i patiiki "Nike", "Adidas" ili "Reebok"...
Modata mu ostana uste na patikite:uvo:

Воопшто не ми значи дали некое парче облека е марка или не,најважно е да ми стои убаво и мене да ми се допаѓа.

Па марката многу многу не ја гледам...Важно ми е мене да ми се допаѓа и да ми биде удобно во тоа што го носам.Не ми е важно од каде купувам,влегувам во различни продавници,како што кажав важно е мене да ми се допаѓа.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom