Колку ви е интересно ... - Шопинг ?!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи...Понекогаш како ме мрзи да пробувам ствари, па облечи соблечи, само јас си знам :jaj:

смрт.. облечи соблечи пресоблечи :tapp:... кошмари... мрзам шопинг.. обично почесто чекам на готово :)

Мрзам шопинг....... а посебно мајка ми кога оди во продавница....

Ич не ми е интересно,многу ме замара од една у друга продавница облечи соблечи:nesvest:

Обожавам shoping...ама само кога сум добро расположена! Тогаш се ми се допаѓа и ми стои добро! :wink: Обично најдобри резултати од shoping- от имам кога одам сама!

Ич не сакам шопинг... Кога помислам на се’ што треба да направам, колку пати треба да се пресоблечам (мразам тоа:nerv:), во колку бутици треба да влезам....:nesum:
Но сепак, кога морам, одам најчесто со мајка ми, таа знае за секоја прилика што би ми одело, дали комбинацијата ми е погодена, дали стилот ми одговара на годините и се’.... Ахх... Да можам да сум како неа...:toe:

Одам на шопинг кога ми треба некое парче облека. Не се случува многу често и најчесто ако знам што ми треба одам во продавницата каде што знам дека го има тоа го купувам и толку. Мразам да шетам по продавници и да разгледувам, а нема да купам ништо. Ако сакам да купам нешто а немам замислено што точно сакам, се случува да прошетам по неколку продавници, но тоа што ми се допаѓа го купувам и завршувам и не трае со часови купувањето.

Јас обожавам да одам во шопинг кога сум расположена...Најчесто мајка ми си ја водам со себе и ми помага да се одлучам.

Кога не сум расположена ме мрзи да се пресоблекувам и да разгледувам и не преферирам да одам тогаш. :toe:

Па и не ми е баш интересно..зависи со кого одам..
Ако сум со мајка ми-пробај ова,пробај она..бла бла
А ако сум со другарки е тоа е веќе нешто друго-нема толкава потреба од пробување

Зависи на што шопинг на алишта секако не...

Хммм...Некогаш со задоволство одам,а некогаш со големи маки.:icon_lol:
Најчесто брзо завршувам со купувањето,обично она што прво го видам и што од одма ќе ми се засвиѓа,го купувам.Со себе најчесто ја водам баба ми,затоа што мајка ми ретко кога е слободна да дојде со мене,а баба ми ми е на располаѓање 24/7.:icon_lol: Нема врска тоа што е постара,жената стварно се разбира и досега не сум згрешила кога сум купила нешто по нејзина препорака.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom