Колку сте шетачи?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
јас многу сакам да шетам ..со другарите сме нон стоп во движење и нема застанување па можи да се речи дека денот изминоваме и по 10км и фазла

Сакам да шетам али проблемот е што сум многу голема мрза така да почесто идам со такси или со автобус.

Па во глобала сум шетач ...шетам најчесто со другари низ град ваму таму...и така:)

Sve setachi ovde , nieden manga znaci... i posle kolku setanje dobivate satisfakcija ?

зависи од околностите, моментално расположение.. кога би бирала - би пешачела, попријатно ми е! ама бидејќи многу често доцнам некаде, се помалку можам да уживам во пешадијата.. :kesa:

Сакам да шетам... Акаме со друштвото најмногу по планини. Но некако низ град не ми се шета. Досадно ми е да шетам сам, а и ми сметаат автомобилите паркирани кој кај ке стигне. Затоа набрзинка да појдам каде што сум тргнал без многу денгубење, да завршам работа и дома. Се знае кога има време за шетање.

Сакам да шетам ама секогаш некаде се брзам и не стигнувам на време така да принудена сум да идам со кола или такси. Така да не пешачам многу али гледам на друг начин да бидам физички активна како спорт, фитнес и слично.

Јас не застанувам...ќе се изнадрогирам :pos: и по цел ден шетам што да правам таков сум...па после ме зафркаваат кога на крај од денот ќе кажам дека сум се уморил

Definitivno sum setacka, super e za kondicija i pointeresno e nego da sedam vo kola vo nekoja guzva i da se nerviram i pcujam so sovozacite

Уживам, само да не сум сам да имам добро друштво и да уживам малце во шетањето со добар муабет.

Ама пак од друга страна мерак ми е да возам и кола :) тоа пак ме опушта стотка.. едноставно ме смирува..

Двете работи ги сакам исто, и се зависи од момент.

Во секој момент би сакала да шетам:icon_lol:Секогаш кога одам негде неможам да седам у место...морам да шетам негде....обожавам да шетам:pipi:

Eheheeeeeeeeee jas za setanje sum prva, mn sakam da setam ali ako imam drustvo za toa. Ako nema nekoj so mene za setanje ne ni pomisluvam da se setam sama, e da de ko izgubena nekoja....ke treba sama so sebe da si zboram....Ne be jas se setam samo so drustvo!:toe:

ху ми нооооо :burn:...:navodno:....ма обожавам да шетам да не сум дома по цел ден...обожавам да патувам,да видам се што има по светов :lala:...ај лав то травел :dance:

Добро е што имам желба за шетање а лошо е што секогаш идам со кола
Али желбата е најбитна :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom