зависи од околностите, моментално расположение.. кога би бирала - би пешачела, попријатно ми е! ама бидејќи многу често доцнам некаде, се помалку можам да уживам во пешадијата.. :kesa:
Сакам да шетам... Акаме со друштвото најмногу по планини. Но некако низ град не ми се шета. Досадно ми е да шетам сам, а и ми сметаат автомобилите паркирани кој кај ке стигне. Затоа набрзинка да појдам каде што сум тргнал без многу денгубење, да завршам работа и дома. Се знае кога има време за шетање.
Сакам да шетам ама секогаш некаде се брзам и не стигнувам на време така да принудена сум да идам со кола или такси. Така да не пешачам многу али гледам на друг начин да бидам физички активна како спорт, фитнес и слично.
Јас не застанувам...ќе се изнадрогирам и по цел ден шетам што да правам таков сум...па после ме зафркаваат кога на крај од денот ќе кажам дека сум се уморил
Eheheeeeeeeeee jas za setanje sum prva, mn sakam da setam ali ako imam drustvo za toa. Ako nema nekoj so mene za setanje ne ni pomisluvam da se setam sama, e da de ko izgubena nekoja....ke treba sama so sebe da si zboram....Ne be jas se setam samo so drustvo!
ху ми нооооо :burn:...:navodno:....ма обожавам да шетам да не сум дома по цел ден...обожавам да патувам,да видам се што има по светов :lala:...ај лав то травел :dance:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.