Колку сте ГЕЈ?

• Креатор на темата Креатор на темата RebelGirl
  • Време на започнување Време на започнување
Аман - си ја сокрши главата за ништо и пак не сфати дека темава се наоѓа во под-форум за сеир :pos: !!!

Ако ти пречи хомосексуалноста ти препорачувам една поговорка : “Не си го пикај газето таму кадешто се перат куренца!“ :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

33%. Too straight
Опушти се стрејт момче. Денешните жени сакале мажи со помеки рабови за кои може да се фатат.
Демнит

divine напиша:
Јас прибидејќи не сум, реков да направам ... а зашто ми испадна 100%???????? :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:
Ја не викам дека не сум, ама не рачунав па на фул 100-ка :shock:
Кој ќе учи сеа мушки стратегии на стари години, па мал ми бил, па не ми се дигал, па свршила ли глумела ли...ееееј, беља :?
Него Дивне, пошто глеам дека ми се уклапаш у бројка, а и онака ми се уклапаш, дај ние да си се се фатиме за озбилно, а?

Aceva, од одма ти се давам, ама има еден проблем ... грешка сме двете ... после 100-ката давало нов резултат ... така да не сме 100% лезбејки :pos: :pos: :pos:
Го немам пак направено тестот, ама ако се падне над 50% твоја сум! :poos: :wink:

Дојдов до констатација, дека ако Мацедалиен е женско ке биде стрејт, ако јас или некои од другите ќе бидеме лезбејки.....брееееее....никако да го заебес овој....туууу :? :? :? :?

divine напиша:
Aceva, од одма ти се давам, ама има еден проблем ... грешка сме двете ... после 100-ката давало нов резултат ... така да не сме 100% лезбејки :pos: :pos: :pos:
Го немам пак направено тестот, ама ако се падне над 50% твоја сум! :poos: :wink:
Da beee, samo 40 fucking posto! I pokraj toa zato so menjam ulje u kola! Ete Divne, te ispustiv od ruka :cry:

Toreador напиша:
Дојдов до констатација, дека ако Мацедалиен е женско ке биде стрејт, ако јас или некои од другите ќе бидеме лезбејки.....брееееее....никако да го заебес овој....туууу :? :? :? :?

Констатацијата ти е... Остај више! Само да напоменам : не сакам жени заробени у машко тело :wink: Ако сум педерајка значи дека сум маж и сакам да сум со маж а не дека сакам да имам “рупица испод жупица“. Твоите математики ептен нелогични ми се :pos: :pos: :pos: :pos:

Toreador напиша:
Дојдов до констатација, дека ако Мацедалиен е женско ке биде стрејт, ако јас или некои од другите ќе бидеме лезбејки.....брееееее....никако да го заебес овој....туууу :

Не според сликава! :pos:

toreador.jpg

divine напиша:
Јас прибидејќи не сум, реков да направам ... а зашто ми испадна 100%???????? :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

zash ne si kliknala na next... prvite 100% na sekoj mu gi dava toa gaymeterot demek radi :)

OBDN e 87% gay iako znae da smeni i ulje u kola :pos:

Svetodvide, zemi ti so pepel zatri si go liceto, nem slucajno nekoj da ti rece deka si gay...

Јас сум 30%,Damnit!!!Мора да е тоа бидејќи си депилирам пубични влакна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom