Колку сте директни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
Да ти кажам право немам влакно на јазикот и не се замарам што ќе кажам. Некогаш може да биде непријатно ама барем секогаш си имам чиста совест:smir:

Паааа види сеааа.....јассс..мислам дека сум......алииии .....аааа.....увек ги кажувам.... ммммм.....работите ....овајјј.....директно......

Ич не сум! Зошто да биде едноставно кога може комплицирано м?
Никогаш не го одбирам пократкиот пат и тврдоглаво пешачам до главна цел саат наместо половина! Се случило и да се загубам де ама тоа само уличка или две настрана па не ми треба многу време да го најдам патот за назад!

Многу сум директна.Знам дека понекогаш тоа е не е баш најдоброто решение, но тоа сум јас.Затоа пак моите пријатели ме знаат како таква и имам чисти и искрени односи, а на оние кои тоа им пречи ме сметаат за дрска.Незнам зошто е дрско да кажеш што мислиш, а не е дрско да лажеш.Но како и да е, тоа е мојот став, што не тврдам дека е најисправен.

никогаш не бев директен си кутев секогаш но гледам дека така на гла ми се качија па време дојде и јас да бидам директен и сега воопшто не кутам...па кој шо сака нека мисли....тие шо ме знат ме знат...

Секоаш сум дуректен, мрзим комплицирање и луѓе што комплицираат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom