Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи насловов на темата ми текна на еден недамнешен разговор... е сега не сум човек кој врти од околу, го кажувам тоа дирекнто, конкретно без додатни прашалници во самиот разговор, сакам да бидам разбрана убаво, и секогаш значи одам на тоа едноставно директно прашање со исто така директен одговор, немам срам тоа што го мислам го давам чисто, јасно и гласно. Порано тоа го окарактереризирале како пис на јазик, демек без влакна со самото тоа што не ги мрсел некој речениците и си бил што на ум тоа на друм, без подпрашања, јас сум баш таква личност, ќе го кажам, почесто добивам изненадувачки реакции, но мене не ми смета а и луѓето брзо се свикнуваат, и почнуваат со истата мера да ме разбираат и да ми одговараат.
Колку сте директни, се срамите ли од конечниот исход на она за кое што сакате да разговарате или прашате??? Или полесно вие да го преформулирате прашањето или разговорот?? Но, што ако не бидете разбрани во правата смисла и добиете уште мал милион подпрашања, вреди ли да се сложува до толку еден разговор или многу е поубаво со сите карти отворени???