Колку сте директни?

• Креатор на темата Креатор на темата Lavanda
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум секогаш директен, иако се трудам да бидам.

Највеќе од сè мразам кога ми мачкаат очи или ми матат работи зад грбот, па се трудам да бидам отворен, за да привлекувам такви луѓе крај себе.

Затоа, ако имам можност, работите ги кажувам директно, дури и брутално отворено, може да се каже. Тоа е многу подобро и почесно, отколку да го моткаш соговорникот. Јас така мислам.

premnogu sum direkten, ama po nekogas e loso toa, ama ajde sto da pravam?

Ah,sol na otvoreni rani...

Kon priateli i priatelki sum mnogu direkten,so i ne e nesto mnogu ubavo,nekogash se lutat,ali toa e. Najcesto go kazuvam toa sto go mislam preku shala,normalno,si gi sakam drugarite.
A ako praime muabet za direknost u smisla "Sakash da se fatime?" lol nikogash mi se nema deseno :) ili si ja probuvam srekata pa ako mi vrze shamar jbg ;) ako ne,extra.

Превише...Некои тоа го сфаќаат као COOL а некои као навредливо и bitchy...

Како и да е ...That's me :bip:

Samo sto vlagam doma bev na kafe...i bas ovoj muabet mi go kaza eden drugar: "Premnogu si iskrena i direktna, sto mislis toa kazuvas...drugo za mene sto ke kazes?"-:vozbud:

Direktna sum, ama ne sekogas. Znam nekad i da zatvoram usta...zatoa sto taka sum smetala deka treba da izreagiram. Taka da, zavisi od situacija. Vo princip, takva sum:toe: ti kazuvam u faca sto mislam.:pipi:

Воопшто не сум директна...во некои поедноставни случаи сум,ама во нешо кога треба да се каже вистина ...секогаш гледам од околу за да не го повредам на соговорникот:pipi:

Најново нешто шо почнав да го приметувам кај себе е тоа дека и јас конечно станав директна личност.

Премногу...понекогаш е лошо ама неможам да го вртам многу муабетот. На некои не им чини, ама им кажувам дека сум таков и ако им одговара океј, ако не....who gives a fuck
The same :) сеа и лице ке им праам како не ...што мислам одма кажувам и не заобиколувам:nenene:...ако не им одговара така:bip:

Директна сум... Скоро секогаш... Некогаш е лошо ама неможам да кружам... Детски ми е... Сеа тука муабети за без везе ќе праиме, ќе одолговлекуваме... Кажи си што си имаш и чао пријатно :) И мразам некој кога ми обиколува... Знам да читам меѓу редови и интересно ми е и скоро секогаш сум во право :) Ама не е тоа поентата, друго е кога ќе ти го кажат вака и вака...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom