Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Уууу спијам многу многу најмногу ... мнооооогу сакам да спијам најтоп дел од денот. Инаку за да се наспијам ми се потребни 12 саати, а 10 се доволни да функционирам нормално дента, а се што е под 10 саати тогаш не функционирам баш најнормално.... Најчесто легнувам во 00 00 или 01 00 а станувам во 10 ( што значи спијам по 10 саати).

Епа легнувам во 3 сабајле станувам во 12 = 9часа

9-10 часа. Куга как :)

Најчесто 5/6 саати.Што да правам,таков ми е начинот на живеење-нездрав(во секоја смисла на зборот):toe:
За викенд обично 7/8 саати:)

6 - 7 часа максимум спијам. И да сакам, повеќе не можам да спијам.

6-7 часа, преку сила 8. Си легнувам во ниедно време, рано насабајле, но џабе е, кога и да легнам, до некаде 11:30 станат сум.:toe:

Многу малку :(
Обично околу 6 саати, ... најмногу 7 :(

9-10 саати. Во зависност од што обврска ме очекува следниот ден :)

6-7 саата спијам и да сакам повеќе неможам на училиште сум прва смена само сабота и недела спијам повеќе :( а иначе многу сакам да спијам , спиењето е нешто најубаво во животот да си спиеш убаво и да си сонуваш слатко тоа е нешто прекрасно , возбудливо и посакувано на секој човек .

I Love Sleeping :icon_cool

10 саати негде :toe:

6-7 саата спијам и да сакам повеќе неможам на училиште сум прва смена само сабота и недела спијам повеќе :( а иначе многу сакам да спијам , спиењето е нешто најубаво во животот да си спиеш убаво и да си сонуваш слатко тоа е нешто прекрасно , возбудливо и посакувано на секој човек .

I Love Sleeping :icon_cool
Zivotot e eden zivej go, a ne da go sonuvas:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom