Колку спиете?

• Креатор на темата Креатор на темата MadA@FakA
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не функционирам ако не спијам најмалце 8 саати...ако спијам 4-5 саати - јас сум нервозна,викам(а и без да се дерам имам пискав глас,така да исто им се фаќа на луѓево)..обожавам да спијам..некогаш најубаво се осеќам кога спијам...ќе се покријам,ќе си ја гушнам перницата и мммм...ама проблемот е што имам несоница и мноогу тешко заспивам...

спијам едно 7-8 саати, а преку викенди околу 9... ама пак не ми е доста,никогаш не сум наспана... единствено се нервирам што не можам лесно да заспијам, едно пола саат-саат време се вртам во кревет дури заспијам.. ама тоа е:toe:

Спијам дури не се наспијам 7-8 часа, некогаш и повеќе. И тоа е секоја вечер различно. Кога и да си легнам се будам кај 5 и пол 6... Ако сум легнал ептен касно ке презаспијам, ако не... Добро утро и чекај некој да стани да ме дружи.

a jas spijam vo zavisnost od toa koa sum legnala, ako treba za u skolo da stanam...ili vikend :vozbud: mmmm gi obozavam vikendite :vozbud: mislam koj ne, neli? :smir: toas i cel den da spijam ne mi e dosta!!!

Spijam 5 ipol saati redovno si prespivam popladnedne,legnuvam okolu 1:30 stanuvam u 7

Деновиве ептен малце...до кај 1ипол заглавувам читајќи книга и после ќе станам у 7...и сел ден сум поспана

деновиве многу почнав да спијам незнам што мис стана
порано спиев највеќе 7 саати сеа без 9 ништо не праам
ни на факултет не стигам :tapp:

Fatty напиша:
a jas spijam vo zavisnost od toa koa sum legnala, ako treba za u skolo da stanam...ili vikend :vozbud: mmmm gi obozavam vikendite :vozbud: mislam koj ne, neli? :smir: toas i cel den da spijam ne mi e dosta!!!

хахаха да се согласувам со тебе ги ОБОЖАВАМ викендите. иначе јас обично спијам 8,9 саати. добро некогаш и повеќе али....

леле сега од ова топло време не можам ич да спијам, како ќе се издржи летото појма немам

Ako imam k'smet,okolu 5-6 saati,ako ne...ima drug den ili nok...ili?????

мене доволно ми е да спијам од 8 до 10 саати.Ама сеа што се излежавам и преку ден нешто.ако спијам поише или помалце од толку саати се чувствувам посрано и поспано.мн се нервирам така и со тоа ми отиде денот пошто ко утепан ке бидам.а за во колку саат легнувам тоа кога како.немам норма.кога ке ми се спие и сабалје кога ке ми се станува ке станам и така.си го терам животов

Многу спијам, а колку и да спијам па не ми е доста. Преку ноќ спијам по 8-9 саати (ако не спијам толку цел ден ми е бљак после), а преку ден по 3-4. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom