Колку штедите? Колку сте трошаџии?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Абе за штедење штедам јас, ама кога ќе треба да влезам да се бањам не штедам цел бојлер го трошам:pos:

Пробувам....на почетокот успевам после во рок од една недела за без врска ке потрошам се :) Као помал повеќе си штедев :rolleyes:
--- надополнето: Jun 7, 2011 1:37 PM ---
Пробувам....на почетокот успевам после во рок од една недела за без врска ке потрошам се :) Као помал повеќе си штедев :rolleyes:

Немам многу, но и тоа што го имам го трошам брзо.

Добивам месечен џепарлак, така да штедам се до 25ти. Кога ќе пројде 25ти идеме у chopping, да посецкаме малце.

Штедам доста.. Ама кога трошам ,трошам премногу :)

штедам и после трошам...зависи од расположение......:)

Ма какво штедење...мразам штедење (y)

Зависи од тоа колку кладилници , продавници , кафичи и слични места каде се трошат пари сретнам по пат , шо помалку такви срања сретнувам толку по малку трошам , а многу често ми се случува и без ебан денар од школо да си дојдам дома иако тргнувам со солидна сума на пари , некогаш дури и намерно си оставам дел од парите дома за да не ги потрошам сите ...

“Ми сметат парите во џеб“. Сега за сега, слабо штедењето.

Колку и да заштедам неможам да ги чувам парите ме ,,боцкаат'' и ги трошам.

Штедам неколку дена и после за 5 минути можам да ги поебам сите пари ,дали биле 100 или 2300 денари...ама се некако после по некој џеб ќе најдам некоја пара после перење,то ми е најубав момент со парите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom