Колку се врзувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се приврзувам премногу,не е на добро тоа,а кога ке загубам некоја личност за која сум приврзана ке страдам многу.

порано многу сум се приврзувала кон народот, но после свтив дека е погрешно денес луѓето се непостојани премногу бргу се менуваат дали кон доборо или кон лошо, но ете јас сум ја имала таа среќа да се соочувам повеќе со лошите работи и секогаш на крај останував дабоко пвредена и разочарана,

затоа денес сум ладнокрвна скоро на се дури и во љубовта, едноставно мува не ме лази не викам дека ништо не ме секира и дека не ме погаѓа лошто од народот, но секако подобро го поднсувам така... барем не боли до толкава мера,

денес треба човекот мнгоу доборо да се запознае па и партнерот па потоа да се приврзуваме и одаваме поголема важност на таа личност, да увидиме дали навистина вреди

едниствени луѓе кон кои сум останала приврзана и не се срамам да кажам, тоа се моите родители бидејќи секогаш се тука за мене и во добро и зло и вреди да сум приврзана
:smir:

aма буквално ИЧ! за што и да се деси да немам никакви емоционални последици. не ми суди од искуство зборам :kesa:

Па за личности да,се врзувам и свесно го прават тоа доколку сакам да бидам некоја личност.

се приврзувам многу,и за луѓе и за предмети..не е и тоа баш добро ама ете..

Не сум се врзал до сега воопшто за никој и ништо, самостално си го терам својот зацртан пат и полека сам грабам кон целта. Досега ми е супер, бидејќи не сум бил од никаков аспект врзан, па на тој начин 'тоа' да ме конфронтира, кочи или оттргнува мислите од моите животни цели, а потоа да ми е мака. Ќе трае тоа уште некое време знам, ама што потоа .. Што кога I'll have to settle down ? :raz: - Како што би рекол Тони : Оовде имаме гоООоооОооОолем проблееем !!

Колку што се брзо ПРИврзувам, толку брзо и се ОДврзувам...некогаш е добро, некогаш е лошо, ама тоа е тоа.
Секако дека има и исклучоци, луѓе за кои сум уште врзана на некој начин а се би дала да не е така, за среќа малку се.
Не сакам да се врзувам од проста причина што животот не си го замислувам на едно место, туку константно патување од едно место на друго.

Не се поврзувам со ништо и со никого што е реално. Се поврзувам со идеи, цели, амбиции....

Колку брзо се врзувам дупло побрзо се одврзувам.
Обично верувам многу на луѓе/девојка, ама најситна грешка која ќе придонесе барем малку да почнам да сумњам во искреноста се паѓа во вода.
А има една врска од која никад нема да се ослободам(одврзам) а тоа е компјутерот.:baeh:

За предмет може тоа ми се ракавиците.. Тоа се моја лична ствар.. Ама повеќе на луѓе се приврзувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom