Колку се обвинувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Се обвинувам многу, и тоа ми е маана. За секој ситница се нервирам и размислувам за тоа со саати. И да не сум го направила намерно.. :(

Не се обвинувам мн често..Само коа ќе напраам нешто лошо или кога ќе лажам ..Кога лажам се чувствувам полно,совеста не ми е чиста

Ептен, кога знам дека сум крива џабе кој и да ми збори, не го регистирам. Имам прееееголема грижа на совест....

Marata напиша:
Ептен, кога знам дека сум крива џабе кој и да ми збори, не го регистирам. Имам прееееголема грижа на совест....

pa da se obvinuvam vo nekoi slucai, ali toa trae kratko. griza na sovest imam no retko.

Ако нешто не успее по моја вина ќе се отепам самиот од колнење, ама тоа трае многу кратко и ќе настојувам да ја исправам работата, а ако не успеам, уште една серија обвинување на моја сметка, и така некое време додека не се олабавам

Мозе да речеме никогаш,затоа што сум таков карактер едноставно секогаш винат аја префрлам на друг

Многу ретко се обвинувам зошто знам дека тоа што сум го направила било поради некоја причина.Може на моменти криво ми паѓа и сфаќам дека јас сум кривата али ретко да признаам.

da se obvinuvam sebesi za se i sesto!toa ne e cool sprema mene!:toe:

Па што знам...ако јас сум била таа што згрешила, тогаш да се обвинувам себеси ,затоа што сум можела и поинаку да постапам, но јас сум го избрала погрешниот метод. Но и се зависи од тоа колку е сериозна ситуацијата. Ако е некоја зезанција, глупост, тогаш и не обврнувам големо внимание и не се замарам многу многу, но ако е нешто посериозно, тогаш подолго време се нервирам и си ја тупам главата. И да, обавезно се расплачувам.:pipi: Не знам зашто. Веројатно затоа што ми е тешко.:nesum:

Се каам и тоа обавезно завршува со партија солзи...,а може и две!

retko se obvinivam....zsh gledam u najkus period da go popravam ........
a ako u slucaj ne e toa mozno.ondak "taka ednostavno trebalo da bide".

Колку се обвинувате кога ќе згрешите нешто намерно или ненамерно? И ако се, колку време ви трае? А знаете да си се расплачете после таков инцидент? :cry: Малце депресивна тема ... ама кажав, денот ми е таков :cry: :wink:
... да се обвинуам...ако не е намерно не мн..ама ипак викам дека сум можела појче да пазим...ама ако намерно неш напраем..и гледам колку сум претерала...јао се јадем..ама не покажуам:toe:..и крае мн мн кратко :pipi:..и да плачам отпосле...негде закључана:smir:

Воопшто не се обвинувам. Секогаш сум во право за себеси :):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom