Колку се обвинувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Колку се обвинувате кога ќе згрешите нешто намерно или ненамерно? И ако се, колку време ви трае? А знаете да си се расплачете после таков инцидент? :cry: Малце депресивна тема ... ама кажав, денот ми е таков :cry: :wink:

Во врска со расположението,те сфаќам и јас сум таква веќе 2 месеци, ама успевате да ме расположите :)
Што се однесува на темава , да се обвинувам многу за некои работи што ќе ги направам дали намерни или ненамерно и да плачам многу.
А колку долго ми трае незнам.

Многу!!! Претерано сум самокритичен, и премногу може да ми се одрази на расположение, а аналогно на ова и на работа, врска...

И мене ми се одразува на све ... т.е. све што ми се дешава после некоја моја грешка преозбилно сваќам ... иначе вчера си дозволив нервозата да ми преовлада и ја подчукнав колата на тато. Никој ништо не ми кажа, ама неможам да си се помирам ... Стенмарк ќе е најреќен кога ќе ме прочита, нели Стенмарк? Само ако си ми мавнал некој сеир ... чекај некој ден да ми помине ако се решиш на таков момент :wink:

И јас сум многу самокритичен. Понекогаш и за беспотребни работи, но таков сум :?

Ич, затоа што секогаш мислам дека грешката е на другата страна. 8)

Na momenti toa sto sum previse odgovoren mi pretstavuva problem.Camokriticen?Jebiga,ni edno zlo ne ide samo.Kolku samo polesno bi ziveele bez tie stegi.

премногу сум самокритичен и тоа секогаш ми е лоша маана. самокритичен сум дури и кога грешката е на другата страна а да не ви расправам како тоа ми влијае на расположение МЕ УБИВА

никој не се најде да каже дека не самокритичен, може и малку лажете дека сте толку самокритични

Na temata shto bi sakala da promenam vo mojot karakter, pishav deka sekogash greshkata si ja baram vo sebe i premnogu se zamaram so toa... Duri i koga znam deka drug e kriv za neshto, pak se obiduvam da najdam neshto koe sum go zgreshila jas... Se nerviram nekogash poradi toa, no ne mozam da ja smenam nikako taa moja karakteristika

Ич не се обвинувам за ништо. Човек кога прави нешто треба да е свесен за сопствените постапки. После тоа нема враќање назад. Ако нешто презирам тоа е извинување. Остани си до крај маж и прифати ги последиците на тоа што си го направил.
Воопшто не се замарам. Си имам убав и лесен сон :lol:

Ама ич кур не ми чуе, шо викаат. За било шо.

Андроник напиша:
Ама ич пенис не ми чуе, шо викаат. За било шо.
Мене ич кур заедно со муда не ми чие за ништо, па ни за мене!!! :hey3: :hey3: :hey3:

Зависи за што сум ја утнала работата...Првична реакција обично ми е да отерам све у пичку матер од нервоза, ама набрзо почнувам да пробувам да ја исправам грешката. Ако не може, да сме живи и здрави...си свиркам и терам даље.

Jas mislam deka premnogu se obvinuvam sebesi i sum mnogu samokriticen. Duri i koga potajno sum svesen deka jas ne sum vinoven i koga drugite me uveruvaat vo toa, jas prodolzuvam da se obvinuvam sebesi. Ne znam zosto, no mislam deka ova ne e bas dobra osobina. Toa e slabost kojasto tie sto se protiv tebe moze lesno da ja iskoristat. Mi se slucilo toa nekolku pati i ne e bas prijatno cuvstvoto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom