Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
ич несакам да сум сама досадно ми е коа сум сама...ретки се деновите коа сакам да бидам сама тоа се случува еднаш годишно а останатиот дел сум 24/7 со друштво по кафиња, шетање, искачање и слично

ааа.. обожавам го тоа чувство кога знам дека сум сама дома, кога знам дека можам да уживам без никој да ме замара... и да, интересно ми е кога сум сама. не ми треба никој да ми направе интересно. немојте да ме сфанете погрешно дека нејќам друштво, туку баш затоа шо најголем дел од времето сум со некој, сакам некогаш да бидам сама и да не правам муабет со никој. штета шо немам повеќе такви моменти :)

уживам кога сум сама, ама не преку ден него навечер. највеќе ја сакам ноќта, кога сите ќе заспијат, а јас се мафтам низ куќа како вампир :)

Ima momenti koga sum nervozna i sakam da sum sama bidejki ako ima nekoj pokraj mene ke mu se isturam nego kolku i da ne e kriv toj, pa posle ke mi e maka sto sum mu vikala i zatoa sakam da sum sama. Ponekogas sakam da sum sama doma i si pustam naj naj glasno muzika i si uzivam, si pravam se so si sakam bez nikoj da mi smeta, ama voobicaeno sakam da sum so luge i da se zabavuvam. Sekako ne mi pretstavuvat problem da sum sama ili da se pojavam negde sama.

Обожавам кога сум сам... и во последниве месеци се повеќе и повеќе си се повлекувам во врска со се... и само сакам тишина... само сакам да сум сам... да му се препуштам на тивкиот свет... на светот во кој владеат мислите и одлуките за понатаму... во светот на независноста и осамостојувањето... макар и да неможам дома сам да сум... излагам некаде.... и седам сам дооооолго време....

за жал... времето сам дома да останам прошол пред некој месец... откако дедо се стаил со нас у станот... али тоа е тоа... се снаоѓаме....

п.с. моментално сакам да сум сам... никој да нема околу мене... аххх колку го посакувам тоа... колку само ми недостига тоа време... :( :cry: поготово во вакви моменти.... аааааааааааааааааааааааааххххх.. сакам саааааааааам :(

Ако не поминам барем еден саат во денот сама со себе - се распаѓам.

зависи има моменти кога сум во друштво и одеднаш сакам да бидам сам, во тишина....

Обично сакам да сум барем малку сам ама во моментов сакам да имам луѓе околу себе. Другари. Поблиски.

ne sakam da sum sama, iako nekogas ima takvi momenti koga sum razocarana od se i sakam potpolno mir i tisina...

Iskreno sakam da slusam ne4ii porblei i ako mozam da pomognam...
Poznavam mn luge so davaat so nivnoto bla,bla,bla i toa mn me nervira:pipi::pipi::pipi:

Ич. Да сакав да седам сам немаше ни на Кајгана да доаѓам.
Неможам сам ИЧ ИЧ ИЧ.:nesvest:

Дома сме четворица, во мал стан, така да многу си ги сакам моментите кога сум сам дома, или барем моите не се вратени од на работа. После настанува хаосот, еден гледа ТВ, друг слуша музика, трет таму се нервира - не било исчистено, било несредено...

Како и да е, подолго од 3-4 дена самотија не можам да издржам, ме фаќа паника.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom