Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
обожавам да сум сама па и секогаш сум да ви кажам мајка ми поручек на работа, татко ми секогаш излезен и јас сум сама
многу ми е убаво не ме замара никој си средувам мисли и уживам

Си ја сакам самотијата. Реално, една од работите што најмногу ме исполнуваат. Не ми е ни малку здодевно, напротив, најдоброто друштво сум си јас самата. И мачката, и кучето.
Често имам потреба да сум сама, и секој кој ме познава знае дека е ризично да ми го скусува тоа задоволство.

Pa, ne velam deka koga sum sam mi e poubavo otkolku koga sum vo drustvo, no ima momenti koga posakuvam da ne bev na ova mesto so ovie luge tuku da bev na nekoe sosem drugo, sosema sam. Vsusnost, retko sum sosema sam, oti koga sum doma sam a mi e oklucen kompjuterot, lugeto mi pisat iako gledat " NE SAM TUKA ", " AWAY FROM KEYBOARD ", " ODMARAM, KE PISAME POSLE ", oni si pisat, a ako ne im vratas se lutat...

Јас живеам одделно од моите,на посебен спрат и многу ретко ги гледам.
Навикната сум да бидам сама и не ми смета.

сакам да сум сам за да мислам на мир да не слушам никој за да мислам како шо треба

Јас сакам да бидам само но исто сакам да бидам и со друштво. Подеднакво..

zavisnik od druzenje!mnogu retko posakuvam da sum sam!

во моментов многу ми треба самотија
само една личност би можела да ме дигне ама далеку е
затоа самотија поарно

Само кога сум нервозен сакам да сум сам, во гуд муд никој не ми пречи :)

Никогаш не е интересно да си сам... најчесто сакам да сум само кога се возам со велосипед....

Uzivam koga sum sama doma, nesto najubavo koga moite se izleeni ili sl pa i sestra mi koga ne e tuka, najubavo mi e. Ova e samo za po doma...a inace nemozam da ziveam bez drustvoto taka da mora da se slusnam ili vidam so niv i super mi e nesakam da se priberam doma...

Ако нешто ме мачи или чувствувам било каков немир не сакам да сум сама,ама ако ми е се по таман и сум со огромна насмевка на лицето...можам комотно да си пуштам тивка музика,да се затворав во соба и...да уживам:)

Едноставно обожавам да сум сам...
Тивко музиче (балади)... си лежам во кревет... и со мислите патувам кај љубената што со стотици километри е оддалечена од мене...

Ima denovi, saati koga sakam da sum sama so sebe, i imam potreba da bidam sama dasi gi sredam mislite i da razmislam sto ponatamu, do kaj sum vo zivotot i koja odluka e pravilna. Sekoj covek treba da bide sam so sebe i taka se zapoznava sebe si.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom