Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
pcjodamaster напиша:
Дома обожавам да бидам сам и да не ми досадува никој. Кога излегувам мразам да бидам сам така се чувствувам напуштено.

Исто и јас :)

Retki se tie momenti koga sakam da sum sama. Obicno sekogas sum opkruzena so luge.

Koga sakam da sum so drustvo odma ama pogolemiot period od vremeto sum naviknat da bidam sam

Не сум антисоушл ама у принцип не ми смета да седам сама,да си бркам работа без некој да ми виси над глава...чести се моментите кога сакам сите да се изгубат и да си седам и да си ќутам/слушам музика

Некогаш уживам да бидам сама. Можеби затоа што покрај две деца и маж тоа ретко се случува. Кога ми се маткаат превише луѓе у куќа многу се нервирам. Дури и гости кога доаѓаат, ми смета ако е пуна куќа.

во прнцип,најсреќна сум кога сум опкружена со луѓе,ама има моменти кога сите ми сметаат и сакам да сум сама...чисто онака да се преиспитам и да се пофилмам малце:wink: или да се исплачам на раат.....

Sakam i najcesto sum so luge,ama sakam da sum i sama.Ednostavno da si soberam misli da si se posvetam malku samata na sebe...Guzva mnogu me nervira,ama koga sum sama makar i kratko-obozavam.

обожавам да сум сама, да си пуштам некое музиче, да уживам, да не се замарам со ништо и да го пуштам мозоков на ладење, само штета шо во последно време то е речиси невозможно. Ама и вака не ми е лошо... опкружена сум со луѓе шо ги сакам и шо ме сакаат и не ми е лошо... ама пак ќе речам, најубо ми е ко ќе сум сама или пак со дечко ми :gze:

Сакам да сум дома сам и никој да не ми виси над глава

А има моменти кога морам да сум сама и не можам да поднесам ничие друштво... едноставно сакам да се изолирам од останатиот свет. Најчесто кога сум нешто многу изнервирана и кога сите и се ме нервира

Mnogu sakam da sum vo drustvo i so prijatelite, ama ponekogas(ne koga sum neraspolozen) imam potreba da bidam sam. Samotijata mi godi po nekad.

ponekogas koga mi e se preku glava mnogu, ama vo denot barem eden saat mi treba mir, da sum sam, da odmoram malku

Па нејкам да сум сам а половина од моето време сум... А сакам да сум сам само кога учам и сам човек се знае за каде е...кој незнае нека пиши пп? Ке му објаснам:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom