Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да сум сам. Едноставно сакам да се затворам у соба и да дремам на компјутер.

сакам да сум сам..али не долго време.. моменти кога ми треба осаменост и малце да искулирам со паметов..нормално тоа му е потребно на секој човек но повеке се дружам и забавувам отколку што сум сам:vozbud:

Sto e poubavo od toa da si so nekoj sto navistina go sakas? Nisto! Taka da ako sum so me.myself and I najubavo si pominuvam!

Сама сум само кога учам и кога спијам:icon_lol:.

Не сакам да сум сама. И кога спијам сакам некој покрај мене, а не па кога сум свесна. Самотијата ме убива. Кога сум сама им се препуштам на мислите и на тоа му нема крај, така да не обожавам многу, многу да бидам сама ... Освен, ОСВЕН кога ми е здосадено од све па си слушам музика сама ... Дури и така не сум потполно сама - некој ми пее на уво ... :devojkr:

obozavam koga sum sama,ama toa e mnogu retko. ke si pustam muzice poglasno, dzogerot vo raka i pravo na cistenje..... i peenje:olee: :olee:

Nikako sam! Koga mozam i za vo WC vikam drushtvo! LMAO

Нооооооооооооооого сакам да сум сама, посебно ако сакам да се одморам, ако нешто не ми е погоден дено и сл..Уживам ка сум сама!!!

Сакам да сум сама..Некогаш едноставно ми пречи присуството на другите..се разбира не секогаш,ама често пати имам потреба д асум сама

jas pocnav da mrazam sto sum sama doma zasto postojano sum sama. dosadno e....

Не ми убаво кога сум сама, сакам да имам нон стоп некој во околина, некои луѓе кои ги сакам, обожавам. Сакам кога ќе ми се случи нешто убаво да имам со кого да го делам и кога ќе сум тажна да имам со кого да плачам. Па нели е тоа целата поента на животот? Уживање, дружење со саканите....

dosadno mi e koga sum sam taka da edvaj cekam da se vidam so nekogo dovolno vo tekot na denot sum sam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom