Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Jas ziveam sam vo stan i site koga ke go slusnat toa me porasuvaat :so pravis sam??
ama jas mislam deka e dobro sam da sum navistina deka e ubavo da se ima nekoj za da se prai muabet ama zdravje koa ke se zenam !:))

i onaka sum sama po cel den isto mi se faka,mi fali nekat da sum so nekogo

jas sekogas sum opkruzena so luge...obozavam da bidam vo drustvo poso taka mi se isolnuva srceto..megutoa,neretko ima momenti koga sakam da bidam sosema sama!Toa mi pomaga da si gi sredam mislite i da donesam nekoi trezveni zaklucoci..

jas sekogas sum opkruzena so luge...obozavam da bidam vo drustvo poso taka mi se ispolnuva srceto..megutoa,neretko ima momenti koga sakam da bidam sosema sama!Toa mi pomaga da si gi sredam mislite i da donesam nekoi trezveni zaklucoci..

Зависи од што самсакам да сум кога сум изнервиран а во суштина нејќам да сум сам

Cesto nesum sam, pojke vo drustvo , no sakam da bidam sam ponekogas koga sakam da razmislam za nekoi raboti i nesta koi mi se mnogu vazni.

Сакам да сум во друштво но тоа ми здосадува по некое време, ми станува еднолично и ме замара. Е тогаш сакам да сум сам да си го терам кејфот и седам сам колку што ми душа сака и тоа ми е уживање. Не сум човек што од 10 дена, би можел 9 да кисне од утро до мрак со пријатели. Не поднесувам !

+ интересно е ако знаеш малце сам да се слушаш и водиш а не само преку дружба и на-две на-три во хаос и галама да ти поминуваат деновите.

А можно е и да се навлекувам на ова уствари....

Aceva напиша:
Уууу, знае човек опасно да се навлече на самотија. Не зборам само за физичка изолација, туку онаа најстрашната - кога си сам во куп луѓе и кога ти се допаѓа тоа. И знае да потрае, богами.
Бин деар, дан дет. Може така требало, кој ќе го знае.

Мене ми е потребно да бидам некогаш сама. Ме заморува да бидам нон стоп со луѓе така да овие 3 дена сум апсолутно сама.

Преку глава ми е од гужва.Ако би си дозволила да избирам,секогаш би била сама.Најубаво е.

NeMiRnA напиша:
i onaka sum sama po cel den isto mi se faka,mi fali nekat da sum so nekogo
Зш таке сама немој не чини да си по цел ден сама! Ако ти фали друштво за тоа постои форумов ке се најде некој за кафе лав муабет :mist:

Во последно време сака се почесто да сум сам. Уморно се осеќам од светот. :(

Напротив,ј ас во последно време секој момент гледам да го споделам со некого...некако времето поминато сам ме убива, ме тера на некои мисли што не сакам да ги размислувам.Кога сум сам досадно ми е, тоа чувство на досада некако ме и убаво чувство.

I love to be alone but I hate the loneliness.

Не знам кај го прочитав ова али добро е.

Сама сакам да сум понекогаш. Ама кога ќе почувствувам дека ја преоѓам границата со осаменоста, одам кај дечко ми и го изгушкувам најсилно на свет!

И да, ај малку од Степскиот волк. (Ако нешто утнам не ми замеравајте)

Како да не бидам Степски волк и излитен пустиник среде овој свет чии цели не се и мои, чија радост не ме исполнува и мене?

Осаменоста е независност, а јас ја посакував и ја стекнав во тек на низа години. Таа е ладна но таа е исто така и чудесно тивка. Чудесно тивка и голема како студениот тивок простор во кој се движат ѕвездите!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom