Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Дома обожавам да бидам сам и да не ми досадува никој. Кога излегувам мразам да бидам сам така се чувствувам напуштено. А кога сум дома ме нервира галама и гужва како што има во моментов :)

Обожавам да бидам сама, знам и сама супер да се забавувам =]

Ако не се сакашсебеси не очекувај друг да те сака-прочитав некаде и ми остана какомото засекогаш!

Патем секогаш сакам да имам некој до мене без разлика дали е во прашање добро или лошо! Али повеке кога е нешто срекно весело убаво!

Кога сум тажна сакам да сум сама, да се соочам сама со себе, да ги воочам грешките за да знам понатаму да не ги направам!

kako sto kaza priti girl samo koga sum tazna t.s zbuneta sakam da sum sama za da mozam da si gi sredam milsite vo tisina i namira,inaku vo globala obozavam da sum vo drustvo osobeno koga imam da spodelam so niv nekoja ubava vest ili radost.

Секогаш сакам да сум сама, освен за некои активности, и тоа можам сама не дека не, ама нема да биде тоа тоа :zlo:

Nekogas imam potreba da bidam sama i da razmisluvam za nekoi poseriozni raboti, no poveke gi sakam onie momenti so drustvo, ili nekoj koga e so mene, taka spodeluvam se so mi lezi na dusa

Сакам да сум сам од време на време,да се видам со Десанка,што убави работи ќе ми каже!

по природа сум самотник.Кога сакам да сум сама,едноставно сакам да се изолирам од цел свет и да бидам недостапна.Најчесто затворена во мојот мал свет...можеби е тоа проблем што не умеам да се снајдам баш најдобро во друштво(во одредени ситуации,не сум без ич!)
среќа што не ме оставаат долго време,оти ќе се изгубам..
кога сум сама дома на пример,повеќе од 2 саати,почнувам да губам осет и за време и за простор..кога ќе излезам од дома,молчам.Едноставно ми треба време да се прилагодам на ситуацијата и на луѓето.

Никогаш, увек сакам да сум со некој, ко да иам фобија.

Па добро де лугје секое човечко суштество по некогаш има потреба од оваа тема "да биде сам" а тоа колку сака да биде сам? зави си од тоа колкаво задоволство ти претставува тааа потреба...

Периодов заситена сум од сите и до се!
Ми треба тишина,ми треба време за мене,без да ми заѕвони моб.или ѕвончето на врата!
Зашто некои луѓе мораат погрешно да го протолкуваат тие работи!?
Зашто неможат да разберат дека стварно има моменти кога треба да бидеш сам!?
Ах...:toe:

Па повеќе сакм да бидам со некој да иам да си праам моабет а понекогаш сакам да бидам и самto e to

Таков ми е периодов што поише сакам да сум сама, да си лежам, слушам некои убави балади и да си размислувам...Малце да се "одморам" ако можам да кажам така од се и да се релаксирам.Најубаво ми е чувството...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom