Колку сакате да сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Ма обожавам коа сум сам..........

Супер ми е кога сум сама :) Мислам не баш сама, со компјутерот :)

Забиси од денот.. Ако ми е скапан најдобро ми е сам не ми треба никој тогаш..

pa ponekogas e dobro da se bide i sam, se izoliram od se i ostanuvam sam se dodeka imam potreba od toa......dodeka sredam misli u glava

Обожавам да сум сама во одреден дел од денот.И сите ми сметаат тогаш.Се случува ако не можам да ги избркам моите од дома, јас излегувам сама да шетам.

Многу сакам да сум сам. Моево се граничи со патологија. Да можам, би живеел на пуст остров.

Нешто најмногу шо сакам...никој да нема околу мене..сам без никој.

Кога сум под напор и стрес најчесто ми се сака да сум сам, ама да немам никакви грижи и обврски.

Макар 2 саати во денот сум си сама, а во некои периоди ми треба и повеќе време и мир :toe:

Единствено сум сам кога сум на шоља и тоа ми е доволно .:toe:

Зависи од периодот во кој минувам.. некогаш повеќе, некогаш помалку.
Факт е дека самотијата е човекова потреба и како таква доста помага во психичкото здравје. Јас на пример кога сум си сама си ги средувам моите приоритети, импресии од денот. Едноставно си се посветувам себеси.

Каj мене чудно функционираат работите, кога сум сам без да сакам ми е многу тешко и тапа а кога ќе посакам да сум сам тогаш сите се тука:toe:

Cesto sum sam, osobeno navecer. Nekogas e potreben i takov odmor. Muzice, kush i odmor.

Многу сакам да сум сам, можеби поради тоа што ретко се случува да сум сам, кога сум сам нејчесто седам на компјутер, музика до КРАЈ и :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom