Мистичен
Човек
Ах, да де, како ги заборавив. Нормално, оние кои се гадат од помислата дека и тие ќе треба да му возвратат на партнерот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dani^^^ напиша:Сте се изнапишувале на темава![]()
Divine јас те разбирам што сакаш да кажеш ама коа ќе погледнам некои други теми од форумов глеам дека идеш контра самата на себе.Да не се оддалечувам од темата мислам дека ќе ти текне за што зборам.
mnogu me zadovoluva. mene licno na primer. e sega ima maski koi ne priznavaat. mnodu maski. neznam zasto. pravat moabet od stilot kako "abe kako ne. ili ke ja ja nea ama opna mene prvo ili ona mene MORA" toa e glupost. nikogas ne sum teral devojka. ako saka ona ok ako ne pak ok a jas ne mi smetaloi da go pravam toa. super se opsekam.На неколку пати сум те прочитала со колку сласт го пишуваш ова ... па прашањето ми е колку уствари тебе лично ти е задовоство да го правиш тоа и колку не е поради девојката од љубов ... за сите важи ама дека Долфин го цитирам директно прашав :lol: :wink:
И после ние жените сме биле „гадливи“.:wink:Реално...сакам да примам,ама во никој случај да давам.
Нема ама никакви шанси,ни 100% хигиена ни ништо.
Неможам и крај.:pos2:
Реално...сакам да примам,ама во никој случај да давам.