Колку пати во неделата чувствувате страст?

• Креатор на темата Креатор на темата plaslivka
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не дупам, гледам да дркам, а ако дркам дркам на нешто квалитетно.
Секој ден , страста си е нормална,да и го бапнеш на некоја, да ја скапаш од дупење.
Уфф како им се сипам. лиги од мерак им течат.
Колку е добро ебењето, не за мене, за нејзе, да ја гледам како ужива.
Кеифови бе.

kolku? nikogas ne sum broel no kako i sekoj covek mnogu pati vo denot :pos2:

3-4 пати неделно. А кога сум во овулација, бројот се трансформира во 3-4 пати дневно...Кога сум во овулација, мислам дека нешто ненормално се случува со мене, пошто се претворам во напален манијак:pos2:.

Не сум го броел тоа ама знам дека е често...не колку сексуален манијак ама доволно како потентен мажјак :vozbud:

Секој ден :wub: иако има периоди кога сум претрупана со обврски и најискрено тоа ми е на крај памет ама сепак тука е :) нема ништо поубаво после напорен ден да се опн... овај мислам... да се опуштиш :pipi:

znaci temava e otvorena za luge koi se vo vrska no i za onie koi ne se ....pa luge kolku pati nedelno posakuvate vistinska strast ...sex...ili kako veke i da go narecam ona prekrasno custvo koga se podgotveni za inspirativni i nezaboravni migovi ....pozz:pipi:

Четири пати на ден, два пати мама додека е на работа, два пати додека неговите гледаат гласно телевизија.

59. 45 пати во просек...

Некако безвезна ми е темава. Или не? Штознам, сепак ова не е некој податок за кој треба да се води и пресметува статистика.

znaci temava e otvorena za luge koi se vo vrska no i za onie koi ne se ....pa luge kolku pati nedelno posakuvate vistinska strast ...sex...ili kako veke i da go narecam ona prekrasno custvo koga se podgotveni za inspirativni i nezaboravni migovi ....pozz:pipi:

Не знам како да избројам... посотјано, секојдневно, значи 7 пати во неделата...????? :toe:

секогаш кога легнувам сама да спијам ... пош коа не сум сама нема потреба од многу многу мислење:) и секогаш кога ќе помислам на партнерот... прилично сум перверзно али тоа ми е

Od den na den se poveke se izrazuva ona jako cuvstvo onaa skriena strast izleguva na povrsina i ednostavno samo muski rzis od so ima strast vo tebe :vozbud:

20тина пати..................

24/7 , 365 у година , нон стоп ..anytime , anywhere ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom