Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Ич немам апетит едно 5-6 пати само ако јаам...ххх

Анкетата некако смешна ми беше,гласав Шо беше то јадење:vozbud:.
Јадам 3-4 пати у денот зависи кога как :)

Dobro e mislev deka samo jas jadam pomalce od normalata. Dvapati dnevno jadam (za rucek i vecera), tripati ne pamtam koga se desilo posleden pat.

Јадам два до трипати на ден, доволно ми е...уф сеа ми се пријаде, идам да јадам...

Јадам кога ми се јаде,најчесто 3 пати на ден,ама се дешава и по помалку.Порано имав навика да јадам од досада ама арно се одвикнав.

За жал живеам за да јадам ама не се гледа...минумум 4 пати на ден онака убаво...а измеѓу оброци не кажувам колку :kesa:

Колку пари дено јајте а? хахахах:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Нејадам многу у последно време 1 или 2 пати со сила :toe:

Си јадам таман. Два пати на ден - доручек и ручек. Никогаш не вечерам, дури и ако јадам, јадам салата, ама најкасно до 18 часот. Не дека држам диета, напротив, јас сум против диетите (болна работа се според мене:nesvest:), ама ако не држиш диета и ако си слаб, не значи да живееш за да јадеш. :)

П.С. Само да се надоврзам дека ручекот си го јадам обавезно гурмански, ама тоа еднаш на ден, значи само за ручек, доволно е. Едно време претерував. :icon_mrgr
Исто така, кога ќе излезам, или пијам само кафе, или ако јадам, или ќе каснам малку пица, салата, или сладолед. Знам дека сладоледот дебелее, ама јебига, го сакам. :icon_mrgr

Najcesto 2pati,retko 3-nikogas ne doruckuvam navika valda:toe:

За време на ПМС јадам нон-стоп.. Цел ден , буквално нема минута да не пикам нешто у уста..
А иначе ..јадам два пати..После школо кај 18ч , и вечер кај 22 или 23ч..
Лош режим имам со исхранава , си го зезнав желудникот, ама тоа е...

Два пати максимум.
Освен кога сум у ПМС, тогаш јадам малце поише.

Многу малку јадам, иако тоа не изгледа така.:)

Најчесто три пати, некогаш и четири. Последниве 2-3 недели, имав некои ептен нервозни срања, па смалив со исхраната, и сеа сум малце послаб.

У последно време јаден до 2 пати највисе ... обично јадем и по еднаш ... од сабале коај ќе станам не јадам и коа доаѓам од школо јадам во 6 и после не ми се јаде !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom