Колку пати јадeте во текот на денот?

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Колку пати дневно јадете?

• Вкупно гласачи
    521
  • Гласањето е завршено на .
Доручек скоро никогаш, ручек јадам, и вечера по малку.

4 пати, по малку, стално здрава храна, брза храна и слични работи веќе два месеци не сум јадел :)

Доручек - 10:00
Ужина- 13:00
Ручек - 17:00
Вечера - 20:00

Јадам колку што ми се јади, три пати редовно денот, некогаш повеќе некогаш помалце но никогаш не гладувам. За слабеење не гледам диети, гледам повеќе на физичка активност, така да не би седел гладен за да ја зачувам линијата (која моментално е малку заоблена:kesa:)

Јадам 2-3 пати дневно но пообемно. Сега летово може малку да се промени тој режим, од пусти горештини не ми се јаде многу, само ми се пие!

Najcesto jadam 2 do 3 pati dnevno :3:

1 до 2 пати дневно али најчесто 1 сеа летово незнам зошто не ми се јаде ама пораноооооооооо :pos2:

2 пати дневно :tv:

со оглед на тоа дека го преспивам доручекот и се будам накај 2 попладне..еднаш или двапати во денот

Зависи обично јадам по 2пати дента и вечерта ... а сега нешто повеке јадам по 3-4 пати ... :vozbud:

Jas si jadam taman kolku so treba a nekogas i povekje od potrebnoto. :)

јадам додека сум гладен....знам и на најубавото јадење на пола да застанам и да кажам “неможам веќе....

Јадам по 5 пати на ден(официјално), а цело време чмакам нешто, гнетам, ама пустото тоа не ми се познава. Како од Аушвиц излезена сум, а воопшто не можам да се здебелам. Понекогаш им завидувам на елегантно пополнетите:)

Како ќе ми дојде, обично по еднаш. У просек ми се пријадува така 3-4 саати одкоа ќе станам кафе дур испијам ова она..
Али се дешава и некад неколку дена ко црнче од Африка у ресторан да го однесеш да сум. Све шо ќе видам убаво ми мириса и ако не јадам едно 3-4 пати шизофрении да ме пукаат.. Али после таа ненаситеност обично неколку дена залак у уста не ми се става.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom