Koлку од вас имаат профил на Facebook?

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
:pipi: ми ту...ама се искомерцијализира и фејсбук....Хи5 стана

ја иам али ради една игра Пет Сосајати мислам се викаше... не ми се смејте ако згрешив, не ми текиња сеа... :kesa:

јас немам ама еве штом толку било интересно сега ќе си отворам да видам што е толку забавно таму, п аќе пишам впечатоци :):helou:

imam profil ama stranata ne mi e nesto mnogy interesna milion testovi pa tie aplikaciite se dosadni, myspace poveke go koristam

Се Join-ав, само за да се зачленам во Кајгана групата :)

ја иам али ради една игра Пет Сосајати мислам се викаше... не ми се смејте ако згрешив, не ми текиња сеа... :kesa:

Исто и јас го користам ова fboв само заради таа игра:pos2:

Исто и јас го користам ова fboв само заради таа игра:pos2:

хихихих мене миленичето Лете ми се вика :) многу си го сакам и си го играм... малце ми се усмрдело и муви му се вртат ама нема везе... мое си е!!! :tv:

неам на фејсбук ама имам на хи5 ми викаја да отворам и ај отцорив па ги аднав тие шо ги знам и не е чепнат од тогаш не сум по такви работи

Јас имам два, ми го украдоа едниот па сега не можам да влезам во него со мојот e-mail :pos::pos::pos:.Па сега пробувам сам на себеси да си станам пријател ама некако не ми успева.

Имам ама не го користам ме мрзи да аплоадирам слики..здраво5 појќе го користам некако

го напраив пред недела дена...незнам зашто...безвеза е :) не ни влагам на него...

Направив колку да манијачам професоришта и да ги гледам пијани по кафани. Инаку не го ни отворам, некако џабе губење време ми е тоа.

Јас имам али мн слабо го користам некако без врска ми е и + што и да направиш сите ти гледаат. Да не може човек на раат да изеде гомна на некој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom